Yhdessä yritysten puolesta

Vakuutusyhtiö Pohjantähti

Oppimisen paikkoja: Vakuutusyhtiö Pohjantähti 

"Myös me Pohjantähdessä opimme yleensä nuorilta aina jotain"

Vakuutusyhtiö Pohjantähdessä suhtaudumme kaikkeen koulu-työelämäyhteistyöhön erittäin positiivisesti. Meillä on mielestämme paljon annettavaa ja vastaavasti koululaiset ja opiskelijat tuovat meille aina pirteitä tuulahduksia ja tuoreita näkökulmia.

Pohjantähdessä suorittaa vuosittain muutamia 7-9 –luokkalaisia TET-jaksojaan. Rakennamme heille aina ohjelman, jossa he pääsevät tutustumaan Pohjantähden monipuolisiin toimenkuviin ja saavat tietoa tehtäviin vaadittavista taustakoulutuksista. Useamman päivän jaksoihin tulevat pääsevät tekemään myös aitoa työtä, mistä olemme saaneet kiitosta. 

Lukiolaisryhmiä vierailee Pohjantähdessä vuosittain. He tekevät henkilöstöjohtaja Maarit Reunaselle työhakemusharjoituksen, saavat siitä palautteen ja kuulevat Pohjantähden toimenkuvista ja vaadittavista koulutuksista. Useimmille tulee yllätyksenä työntekijöidemme tutkintojen kirjo – Pohjäntähdessä on töissä mm. poliiseja, sairaanhoitajia, lakimiehiä, tradenomeja, autoteknikkoja, insinöörejä ja ekonomeja.

Ammattikorkeakoululaisia on käynyt työharjoittelussa, he ovat tehneet Pohjantähdelle opinnäytetöitään ja ryhmätöinä yritysportfolio-harjoituksia. Yliopisto-opiskelijoiden kanssa yhteistyötä on tehty lähinnä opinnäytetöiden merkeissä. Opiskelijoiden tekemiä tutkimuksia on hyödynnetty yhtiön kehittämistyössä.

Pohjantähdestä käydään myös oppilaitoksissa pitämässä luentoja vakuutustoimintaan, asiakaspalveluun, työnhakuun tai muuhun osaamisalueeseemme liittyvistä aiheista. Myös me Pohjantähdessä opimme yleensä nuorilta aina jotain. Jos ei muuta, niin ainakin vuorovaikutustaitoja potentiaalisten tulevien työntekijöidemme ja asiakkaidemme kanssa!

Harjoittelupaikoistamme  voi kysellä henkilöstöassistentti Pirjo Haloselta; pirjo.halonen@pohjantahti.fi,

Muista yhteistyömahdollisuuksista tiedotus- ja henkilöstöjohtaja Maarit Reunaselta; maarit.reunanen@pohjantahti.fi

 

 

www.pohjantahti.fi