Yhdessä yritysten puolesta
09.10.2019 12:45 - 16:00

Vaikuttava viestintä

LAHTI, Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone, Aleksanterinkatu 14

Tämän päivän työ- ja bisneselämä asettaa yhä suurempia vaatimuksia sujuvalle vuorovaikutukselle ja vaikuttavalle viestinnälle. Viestintätaidot ovat tekniikkalaji, jossa kaikki voivat oppia paremmaksi. Eli vaikka et olisikaan synnynnäinen vuorovaikutuksen mestari, voit kehittyä taitavaksi viestijäksi ja vakuuttaa viestinnällä.

Yhtiön sisäinen ja ulkoinen ympäristö ja siinä toimiminen ovat pitkälti ihmisten välistä vuorovaikutusta. Tätä tapahtuu myyntityössä, neuvotteluissa, tiimityöskentelyssä, palavereissa ja ongelma- sekä konfliktitilanteissa.

Koulutusiltapäivässä suosittu uutisankkuri ja toimittaja Peter Nyman valottaa esimerkkien avulla toimivan neuvottelun ja vaikuttavan viestinnän avaintekijöitä.

Ohjelmaan sisältyy myös harjoitteita neuvotteluiden ja vuorovaikutustilanteiden ongelmatilanteista.

Koulutus sopii kaikille henkilöille, jotka haluavat päivittää ja kehittää viestintä-, neuvottelu- ja vuorovaikutusosaamistaan.

Ohjelma

Viestinnässä kyse on kyvystä ilmaista itseään, saada haluttu viesti viestittyä toisille onnistuneesti.

  • Millä keinoin viestijä muodostaa myönteisen suhteen kuulijaan
  • Miten varmistetaan tilanteeseen sopivalla tunteella ja intensiteetillä tapahtuva viestintä
  • Miten vakuutamme viestin vastaanottajat taitavalla argumentoinnilla.

Ilmoittautuminen viimeistään keskiviikkona 2.10.2019.

Lisätietoja: koulutuspäällikkö Paula Ahokanto, p. 075 7566 716 tai paula.ahokanto(at)hamechamber.fi

Osallistumismaksu: Jäsenetuhinta 289 euroa/henkilö + alv 24% ja normaalihinta 389 euroa/henkilö + alv 24%. Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Maksu sisältää kirjallisen materiaalin ja ohjelman mukaiset tarjoilut.

Peruutusehdot: Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdystä peruutuksesta perimme puolet osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen tilaisuutta ja sen jälkeen tehdystä peruutuksesta perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Mikäli koulutukseen ilmoitettu henkilö on estynyt, voi hänen tilalleen tulla organisaatiosta toinen henkilö.

 

Luonut: Paula Ahokanto | Viimeksi muokattu: 02.08.2019 10:34