Yhdessä yritysten puolesta
30.01.2020 09:00 - 15:00

Tekijä2020 Forssa

Forssan Prisma-keskus

Tervetuloa näytteilleasettajaksi TEKIJÄ2020 opinto- ja rekrytapahtumaan Forssan Prisma-keskukseen torstaina 30.1.2020 klo 10-15!

Jo neljättä kertaa Prisma-keskuksessa järjestettävä TEKIJÄ2020 tuo tuttuun tapaan yhteen seudun työnantajat, oppilaitokset, työnhakijat, opiskelijat ja työllisyyden hoidon toimijat. TEKIJÄ2020 tapahtumassa työnantajat voivat löytää tulevaisuuden tekijöitä sekä oppilaitokset ja muut toimijat esitellä mahdollisuuksiaan. Lisäksi tapahtuma on hyvä paikka verkostoitua. Tapahtumassa työnantaja voi vaikkapa rekrytoida kesätyöntekijöitä tai muita osaajia ja osa on haastatellut hakijoita jo tapahtumassa. TEKIJÄ2020 on avoin kaikille kiinnostuneille ja odotamme tälläkin kertaa runsaasti kävijöitä aiempien vuosien tapaan.

Työnantaja, oppilaitos tai työllisyyden hoidon toimija voi varata ilmaisen ständin TEKIJÄ2020 tapahtumasta täyttämällä ilmoittautumislomakkeen: ilmoittautumislomake

Ständivaihtoehdot: 

  • Messuständi (ostoskärry messupöytänä) – valitkaa tämä jos haluatte esitellä toimintaanne ja keskustella kävijöiden kanssa
  • Haastatteluständi (pöytä ja tuoli) – valitkaa tämä jos haluatte haastatella hakijoita jo tapahtumassa
  • Esittelypiste (yritys toimittaa vain materiaalit) – valitkaa tämä jos ette tällä kertaa pääse paikalle tapahtumaan, mutta haluatte näkyvyyttä tarjoamillenne mahdollisuuksille

Varaa siis päivä kalenteristasi ja ilmoittaudu mukaan tilaisuuteen! Tehdään yhdessä Forssan seudun mahdollisuudet näkyviksi!

Lisätietoja tapahtumasta saat seuraamalla Facebook-sivuja (Tekijä2020 Forssa) ja Työvoiton Instagramia (#tyovoitto). Lisäksi voit ottaa yhteyttä Forssan kaupungin työllisyyspalveluihin tyollisyyspalvelut@forssa.fi.

 

Tekijä2020 tapahtuman järjestävät yhteistyössä Forssan kaupungin työllisyyspalvelut – Työvoitto, Ohjaamo Forssa, Hämeen Kauppakamari, Forssan ammatti-instituutti, TE-palvelut, Forssan Yrityskehitys Oy, Osuuskauppa Hämeenmaa, Hämeen ammattikorkeakoulu, Osaavasti yrityksiin –hanke, ELVI-hanke sekä seudun kunnat Forssa, Humppila, Jokioinen, Tammela ja Ypäjä.  

Luonut: Nina Karilahti | Viimeksi muokattu: 13.11.2019 09:23