Yhdessä yritysten puolesta

Q-Link Oy

Q-Link Oy

Q-Link Oy:n Johanna Laine on työllistänyt matkailualan opettajia työelämäjaksoille ja näin antanut heille mahdollisuuden päästä tutustumaan ohjelmapalveluyrityksen arkeen. Työelämäjaksolla ammattiaineen opettaja pääsee päivittämään omaa ammatillista osaamistaan ja jakamaan sitä taas opiskelijoilleen.

– Opettajilta tulee erilaisia ajatuksia ja näkökulmia, jollaisia emme itse olisi ehkä tulleet ajatelleeksi, Laine kertoo.

Viimeksi Q-Link Oy:ssä oli opettajan työelämäjaksolla Koulutuskeskus Salpauksen matkailualan opettaja Pekka Paunu. Hän teki kaikenlaisia töitä, joita muutkin työntekijät tekevät. Hän oli mukana muun muassa jääkartingissa ja kalastuksessa sekä isännöimässä savusaunan vieraita.

– Opettajat oppivat meiltä tietynlaista yrittäjän näkökulmaa ja ajattelutapaa. Me taas olemme saaneet heiltä päivitystä esimerkiksi turvallisuusasioihin.

Q-Link Oy

– Opettajat lähestyvät asioita vähän teoreettisemmin, mutta arvostavat työtämme. Otamme mielellämme opiskelijoiden lisäksi myös opettajia tutustumaan toimintaamme.

Q-Link Oy on pienyritys, joka toimii Vierumäellä ja Vuolenkoskella. Tuotemenu sisältää erilaisia ohjelmapalveluita kaikille, pääasiassa yrityksille: on mönkijä- ja kelkkasafareita, jääkartingia ja kalastusta. Suosituimmat tuotteet ovat kuitenkin tilaussavusaunat sekä niiden yhteydessä olevat tilausravintolat, Lossirannan kartano sekä siellä sijaitseva viinitupa.

 

www.q-link.fi