Yhdessä yritysten puolesta
26.03.2020 08:00 - 16:30

Siirtyy marraskuulle: Kasva ja kansainvälisty! 2020

Hämeenlinnan korkeakoulukeskus, Vankanlähde 9, Hämeenlinna

TAPAHTUMA ON SIIRRETTY MARRASKUULLE 2020!
Vallitsevassa tilanteessa Kasva ja kansainvälisty –tapahtuma siirretään järjestettäväksi marraskuussa 2020.
Tiedotamme tarkemmasta ajankohdasta ja muista yksityiskohdista tarkemmin mahdollisimman pian.


Kahdeksatta kertaa järjestettävä Kasva ja kansainvälisty!-tapahtuma kerää Hämeenlinnan korkeakoulukeskukseen kasvusta ja kansainvälistymisesta kiinnostuneita yrityksiä ja yritystoimijoita.

Kasva ja Kansainvälisty! -ohjelma:


8.00 Aamukahvit, c-aula

8.30–10.00 Rahoitusinfo, auditorio c

  • Hämeen ELY- keskus, Tuomo Kauha ja Olli Löyttyniemi
  • Business Finland, Marko Ylikorpi
  • TE- toimisto, Mari Pöysti
  • Finnvera, Tuomo Kauha
  • Finnpartnership, Senni Muiniekka
  • Teollisuussijoitus, Jan-Patrick Haikkola

10.00 –12.15 TYÖPAJA: Ruokamatkailu & elintarvikevienti kasvuun Kanta-Hämeessä, auditorio c + n-aula

Näin teet euroja viennistä

  • Yhteinen vientipolku: mistä apuja vientipolun porttien avaamiseen
    – Mikaela Vuorisalmi, MTK , Ruokasvu- hanke
  • Arktisuuden lisäarvo elintarvikeviennissä
    – Jaana Kotro, Luke
  • Brändäys ja markkinointi: Älä hukkaa aikaa tai euroja – strateginen vienti tuo tulosta
    – Vilja Laaksonen, Iskussa Maailmalle- kasvuhanke Aava&Bang
  • Kokemuksia elintarvikeviennistä Ranskaan ja Venäjälle
    – Satu Nurmi, Pro Agria
  • Ruokamatkailun kansainvälistyminen
    – Kirsi Sippola, Western Lakeland Kanta-Häme –hanke, HAMK

Ajatuksia ja kokemuksia elintarvikeviennistä

Yritysryhmähanke ruokamatkailun ja elintarvikeviennin edistämiseen, Satu Nurmi, ProAgria Etelä-Suomi

  • Miten yritysryhmähanke voisi ratkoa elintarvikevientiä ja ruokamatkailua? Yhteistä ideointia ja ajatustenvaihtoa
     

13.00–16.30 Mistä eväät elintarvikeviennin ja ruokamatkailun kasvuun Hämeessä? –seminaari , C-auditorio

  • 13.00 – 13.10 Seminaarin avaus
    kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri Ville Skinnari
  • 13.10 – 13.50 Yrityspaneeli: Suomalainen ruoka maailmalle – kokemuksia ja ajatuksia, vetäjänä Jussi Eerikäinen , Hämeen Kauppakamari
  • 13.50 – 14.30 Verkostoituminen ja kahvit
  • 14.30 – 15.15 Mitä matkailijat odottavat ruokamatkalta ja miten ruokamatkailua viedään maailmalle – kehittämispäällikkö Terhi Hook, Visit Finland (Business Finland Oy)
  • 15.15 – 16.00 Kokemuksia suomalaisesta ruoasta maailmalla
    – yrittäjä Jyrki Sukula

Pidätämme oikeuden muutoksiin päivän ohjelmassa.

Ilmoittautuminen

Tapahtuma on maksuton mutta vaatii ilmoittautumisen. Ilmoittaudu linkistä https://www.lyyti.in/kasvajakansainvalisty20.

 

Yhteistyössä: Elinkeino-,liikenne- ja ympäristökeskus, Forssan yrityskehitys Oy, Hämeen ammattikorkeakoulu, Hämeen kauppakamari, Hämeen yrittäjät, Linnan Kehitys Oy, Riihimäen tilat ja kehitys, Suomen yrittäjäopisto

Luonut: Nina Karilahti | Viimeksi muokattu: 13.03.2020 13:27