Yhdessä yritysten puolesta
14.05.2018 14:00 - 15:30

Word-asiakirjojen teko haltuun

Verkkokoulutus

Onnistu Word-asiakirjojesi kanssa! Helpoilla toiminnoilla ja nikseillä sinä päätät millainen Word-asiakirjastasi tulee, eikä toisin päin. Koulutus tarjoaa ratkaisut Wordin yleisimpiin ongelmatilanteisiin, automatisoituihin toimintoihin sekä selkeämpään ulkoasuun. Saat hyödyllisiä ja tehostavia työtapoja mm. rakenteen hallintaan, pitkien asiakirjojen käsittelyyn sekä visualisointiin. Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat lisää näppäryyttä Word-asiakirjojen käsittelyyn.

Verkkokoulutuspaketista saat tuhdit eväät arjen työkalujen hyödyntämiseen. Osallistumiseen tarvitset vain tietokoneen, nettiyhteyden ja kuulokkeet/kaiuttimet. Ennen koulutusta saat selkeät ohjeet ja osallistumislinkin, jota klikkaamalla verkkokoulutus avautuu.Live-verkkokoulutuksen lisäksi Sinulla on mahdollisuus katsoa koulutus tallenteena kuukauden ajan koulutuksen jälkeen. Voit kerrata, tai jos et pääset live-koulutukseen, voit katsoa tallenteen oman aikataulusi mukaan.

Sisältö

●      Wordin perustoiminnot

·         Asiakirjan laatiminen ja tallentaminen

·         Asiakirjan näkymät ja zoomaus

·         Sivun asetukset

·         Tulostaminen

●      Näppärät vinkit asiakirjoihin

·         Näkymien hyödyntäminen, mm. siirtymisruutu

·         Sisennykset

·         Muotoilujen kopiointi ja poisto

·         Ylä- ja alatunniste

·         Automaattinen korjaus

●      Taulukon lisääminen asiakirjaan

·         Taulukon lisäys ja muokkaus

·         Taulukkotyökalut

●      Kuvan lisääminen ja muokkaaminen

·         Kuvatyökalut

·         Tekstin tueksi SmartArt-grafiikka

Ilmoittautuminen viimeistään pe 11.5.2018 klo 15.00

Lisätietoja: koulutuspäällikkö Paula Ahokanto, m. 040 455 5617 tai paula.ahokanto(at)hamechamber.fi.

Osallistumismaksu: Jäsenetuhinta 95 euroa/ henkilö + alv 24% ja normaalihinta 125 euroa / henkilö + alv 24%. Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen.

Peruutusehdot: Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdystä peruutuksesta perimme puolet osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen tilaisuutta ja sen jälkeen tehdystä peruutuksesta perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Mikäli koulutukseen ilmoitettu henkilö on estynyt, voi hänen tilalleen tulla organisaatiosta toinen henkilö.

Luonut: Paula Ahokanto | Viimeksi muokattu: 13.12.2017 15:29