Yhdessä yritysten puolesta
14.09.2015 08:53

Vuoden Kauppakamarilaiseksi valittiin Kirsi Aaltio Hämeen kauppakamarista

800x300

Valtakunnallisia Kauppakamaripäiviä vietettiin Lahdessa 9.-10.9. Tapahtumassa valittiin Vuoden Kauppakamarilaiseksi Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Kirsi Aaltio. ”Valinta osui oikeaan henkilöön ja on hieno tunnustus hyvästä työstä. Kirsin toimesta Hämeen kauppakamarin toiminta on aktivoitunut selvästi ulkopuolisiin sidosryhmiin päin ja samalla kauppakamarin oma toiminta on tehostunut”, sanoo Hämeen kauppakamarin puheenjohtaja Tapani Kiiski. Vuoden Kauppakamarilainen valittiin viidennen kerran noin 170 suomalaisen kauppakamarilaisen keskuudesta.

”Olen erittäin iloinen Kirsi Aaltion nimityksestä vuoden kauppakamarilaiseksi. Hämeen kauppakamarin jäsenmäärä sekä jäsenkyselyihin perustuva jäsentyytyväisyys ovat lisääntyneet merkittävästi Kirsin toimitusjohtajakauden aikana. Lisäksi Kirsi on edistänyt kauppakamariryhmän sisäistä yhteistyötä sekä ollut tarmokkaasti mukana uudistamassa toimintaamme”, toteaa Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja Risto E. J. Penttilä. ”Kirsi on kauppakamariaatteen mainio lähettiläs: sekä innostunut että innostava yritysten ja koko Suomen edun ajaja”, Penttilä jatkaa. 

”Haluan kiittää asiakaskuntaamme luottamuksesta kauppakamariamme kohtaan. Työmme on mahdollista heidän yhteistyönsä ja sitoutumisensa myötä”, sanoo Kirsi Aaltio. ”Kiitän myös kamarimme tiimiä. Parempaa saa hakea: teemme työtä suurella sydämellä ja intohimolla. ”Aina vähän paremmin” asenne ratkaisee!”, Aaltio jatkaa. 

Kauppakamaripäivien tavoitteena on koota kauppakamariväki kerran vuodessa yhteen keskustelemaan muun muassa hyvistä käytännöistä ja strategisesta kehittämisestä. Tapahtumassa julkaistiin kauppakamarien sloganin ”Yhdessä yritysten puolesta” rinnalle uusi slogan ”#rytminmuutos koko Suomeen”. 

Ensi vuonna Kauppakamaripäivät järjestetään Joensuussa. 

Lisätietoja:   
Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja Risto E. J. Penttilä, p. 09 4242 6218
Hämeen kauppakamarin puheenjohtaja Tapani Kiiski, p. 0400 814 148
Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Kirsi Aaltio, p. 044 330 4013                     

Hämeen kauppakamarin tehtävänä on edistää yritysten toimintaedellytyksiä ja vaikuttaa yhteiskunnalliseen päätöksentekoon yritysten kilpailukyvyn turvaamiseksi. Lisäksi Hämeen kauppakamari edistää alueensa yritysten verkostoitumista ja yhteistyötä sekä tarjoaa jäsenilleen tietoa, palveluja ja kontakteja. Hämeen kauppakamarin toiminta-alueeseen kuuluvat Päijät-Hämeen maakunta, Kanta-Hämeen maakunnasta Hämeenlinnan ja Forssan seutukunnat sekä Keski-Suomesta Kuhmoinen.

Luonut: Paivi Pulkki | Viimeksi muokattu: 14.09.2015 09:18