Yhdessä yritysten puolesta
15.02.2018 08:45 - 12:00

EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimukset organisaatiolle ja tietojenkäsittelylle

LAHTI, Scandic Lahti, Vesijärvenkatu 1

EU:n uusi tietosuoja-asetus (GDPR) tuo uudenlaisia velvollisuuksia kaikille henkilötietoja käsitteleville yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille. Ensimmäistä kertaa lainsäädäntö velvoittaa arvioimaan henkilötietojen käsittelyn riskit, toteuttamaan riittävät tietoturvamenettelyt ja ilmoittamaan tietoturvaloukkauksista. Lisäksi kaikki tämä ja asetuksen lukuisten vaatimusten täyttäminen on pystyttävä osoittamaan.

Koulutus on suunnattu henkilöille, jotka vastaavat organisaatiossaan tietohallinnosta, tietosuojasta tai tietoturvasta. Aamupäivän aikana annetaan käytännönläheiset neuvot, joiden avulla voitte valmistautua asetuksen vaatimusten täyttämiseen 25.5.2018 mennessä, täyttää osoitusvelvollisuuden ja välttää asetuksen säätämät hallinnolliset sakot.

Koulutuksesta vastaa dipl.ins., tietoturva-asiantuntija Heikki O. Penttinen, Castilsec Oy. Hänellä on 20 vuoden kokemus tietoturvallisuuden ja tietosuojan konsultoinnista ja kouluttamisesta. 

Sisältö

  • Rekisterinpitäjän uudet vastuut
  • Tietojärjestelmiä koskevat vaatimukset
  • Käsittelyn ulkoistaminen ja henkilötietojen siirto kolmansiin maihin
  • Dokumentointivaatimukset 
  • Osoitusvelvollisuus 
  • Vaatimukset riskien arvioinnille 
  • Riittävän tietoturvallisuuden toteuttaminen ja osoittaminen

Ilmoittautuminen viimeistään torstaina 8.2.2018.l

Lisätietoja: koulutuspäällikkö Paula Ahokanto, p. 040 455 5617tai paula.ahokanto(at)hamechamber.fi

Osallistumismaksu: Jäsenetuhinta 269 euroa/henkilö + alv 24% ja normaalihinta 369 euroa/henkilö + alv 24%. Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Maksu sisältää kirjallisen materiaalin ja ohjelman mukaiset tarjoilut.

Peruutusehdot: Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdystä peruutuksesta perimme puolet osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen tilaisuutta ja sen jälkeen tehdystä peruutuksesta perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Mikäli koulutukseen ilmoitettu henkilö on estynyt, voi hänen tilalleen tulla organisaatiosta toinen henkilö.

Luonut: Paula Ahokanto | Viimeksi muokattu: 22.01.2018 14:12