Yhdessä yritysten puolesta
13.02.2018 11:00 - 16:30

TEKIJÄ2018 - opinto- ja rekrytapahtuma Hämeenlinnassa

Verkatehdas, Lasipiha, Hämeenlinna

 

Työllistymisen, oppimisen ja verkostoitumisen hämäläinen suurtapahtuma, Tekijä2018 tulee jälleen!

Tekijä -tapahtuma on yhdistetty opinto- ja rekrymessut. Tapahtumalla halutaan välittää keskitetysti tietoa alueen oppilaitosten tarjoamista opiskelumahdollisuuksista ja saada työmarkkinoille valmistuvat osaajat ja työnantajat kohtaamaan ja solmimaan mahdollisia kontakteja. Tapahtuma kokoaa paikalle myös toimijoita, jotka tarjoavat tietoa erilaisista työllistämisvaihtoehdoista sekä yrittäjyydestä ja välittävät tietoa rekrytointiin liittyvistä asioista.

Tapahtuma uudistuu edellisvuosista. Tekijä toteutetaan nyt viidennen kerran. Kävijämäärä on kasvanut vuosi vuodelta, ja helmikuussa 2017 tapahtuma veti noin 1500 osallistujaa kauppakeskus Goodmaniin. Laajentumisen myötä tänä vuonna tapahtumapaikaksi on valittu Verkatehdas. Verkatehtaan kaunis lasipiha toimii messuaukiona, ja toisessa kerroksessa sijaitsevassa kehräämössä pääsee kuulemaan työelämälle suunnattuja puheenvuoroja, sekä osallistumaan esimerkiksi CV-kuvauksiin.

Tapahtuma on tänä vuonna sisällytetty osaksi opiskeluja ja on niin kutsuttu urapäivä oppilaitoksissa. Opiskelijoita saapuu paikalle Hämeenlinnan alueen peruskouluista (8.-9. luokat), lukioista, Koulutuskuntayhtymä Tavastiasta, Kiipulasta sekä Hämeen ammattikorkeakoulusta.

Tapahtuman aika ja paikka

Tekijä2018, järjestetään tiistaina 13.2.2018 klo 11-16.30, Verkatehtaalla Hämeenlinnassa.

Ständit toimivat kohtauspaikkoina - varaa omasi!

Tapahtumaan osallistujat saavat käyttöönsä oman ständipaikkansa Verkatehtaan lasipihan tapahtuma-alueelta. Ständipaikkoja on tarjolla rajoitetusti, noin 50 kpl, hintaan 70 euroa + alv. Sisältää: 1 x pystypöytä (106 cm korkea, 74 cm x 66 cm), sähkö/sähkövedot ja tarvittaessa tuoli (normaalikorkuinen - ei baarijakkara).

Paikan varaaminen

Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä: https://www.lyyti.in/tekija2018hml

Tekijä Facebookissa

https://www.facebook.com/tekijatapahtuma/

Käy tykkäämässä!

 

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Hämeen kauppakamari, Hämeen TE-toimisto, EURES, Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK, Koulutuskuntayhtymä Tavastia sekä Kiipula.

 

Luonut: Nina Karilahti | Viimeksi muokattu: 04.01.2018 09:51