Yhdessä yritysten puolesta
03.05.2018 08:45 - 16:00

Suuri Palkkapäivä

HÄMEENLINNA, Sokos Hotel Vaakuna, Possentie 7

Koulutuksessa käydään monipuolisesti läpi palkanlaskennassa esiin tulevia ajankohtaisia asioita. Päivän aikana tutustutaan uusimpaan oikeuskäytäntöön sekä lakimuutoksiin. Lisäksi valmistaudutaan Tulorekisteriin ja kuullaan ajankohtaisia asioita Verohallinnosta.

Asiantuntijoina toimivat lakimies, VT Kati Mattinen, Helsingin seudun kauppakamari ja ylitarkastaja, OTK Sari Wulff, Verohallinto.

Mattinen on työskennellyt Helsingin seudun kauppakamarin lakimiehenä vuodesta 2009. Aikaisemmin hän on toiminut työoikeuden, palkkahallinnon ja henkilöverotuksen asiantuntijatehtävissä useiden vuosien ajan. Sari Wulffilla on noin kahdenkymmenen vuoden kokemus verotuksesta, mukaan lukien verolakien säätäminen Valtiovarainministeriössä. Hänellä on myös vuosien kokemusta tuomioistuintyöskentelystä. Sari Wulff on mukana erilaisissa Verohallinnon hankkeissa, esim. rakentamisilmoitukset ja Tulorekisteri.

SISÄLTÖ

Lakimuutoksia, muun muassa

·         Työaikalaki

·         Vaihtelevan työajan sopimukset

Uutta oikeuskäytäntöä

Vuosilomaan liittyviä kysymyksiä

Tulorekisteriin valmistautuminen

·         Mikä muuttuu palkanlaskijan työssä?

·         Ketä tulorekisteri koskee?

·         Mitä ja miten ilmoitetaan?

·         Mitä nykyisiä tietovirtoja tulorekisteri korvaa?

Ajankohtaista Verohallinnosta

·         Uudet ohjeet ja kannanotot

Ohjelma: klo 8.45 ilmoittautuminen, klo 9.00 luento alkaa, klo 16.00 Koulutus päättyy, kiitos päivästä (lounas 12.00 ja iltapäiväkahvit 14.00)

Ilmoittautuminen viimeistään to 26.4.2018

Lisätietoja: koulutuspäällikkö Paula Ahokanto, p. 040 455 5617 tai paula.ahokanto(at)hamechamber.fi

Osallistumismaksu: Jäsenetuhinta 329 euroa/henkilö + alv 24% ja normaalihinta 449 euroa/henkilö + alv 24%. Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Maksu sisältää kirjallisen materiaalin ja ohjelman mukaiset tarjoilut.

Peruutusehdot: Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdystä peruutuksesta perimme puolet osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen tilaisuutta ja sen jälkeen tehdystä peruutuksesta perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Mikäli koulutukseen ilmoitettu henkilö on estynyt, voi hänen tilalleen tulla organisaatiosta toinen henkilö.

Luonut: Paula Ahokanto | Viimeksi muokattu: 18.12.2017 10:29