Yhdessä yritysten puolesta
17.10.2017 08:30 - 11:00

Strategia-aamu

LAHTI, Sibeliustalo, Ankkurikatu 7

Strategian luominen, strategiset valinnat ja niiden jalostaminen konkreettiseksi tekemiseksi ovat jokaisen yrityksen peruskiviä, joilla luodaan yhteinen suunta niin omistajille, johdolle kuin henkilöstölle. Hyvin luotu strategia on myös viesti yrityksen tulevaisuudesta asiakkaille, rahoittajille ja tärkeille sidosryhmille.
 
Kriittisiä menestystekijöitä ovat analyyttisyys, struktuuri ja kontrolli, unohtamatta rohkeutta ja määrätietoisuutta. Hyvässä strategiatyössä yhdistyvät nykytietoon perustuva faktapohjaisuus, tiedostetut valinnat kasvun ja kannattavuuden välillä sekä näkemys tulevaisuuden toimintaympäristöstä. Kaikki kaikessa on luonnollisesti toteutusvaihe, jossa sinnikkyys, järjestelmällisyys ja seuranta ovat avainasemassa.

Tervetuloa aamutilaisuuteen kuuntelemaan KPMG:n Strategiaryhmän asiantuntijoiden puheenvuoroja strategian luomisesta, kasvun ja kannattavuuden fokuksesta ja tehtyjen valintojen implementoinnista. Esittelemme KPMG:n strategiaviitekehyksen, painotamme keskeisiä elementtejä liiketoimintamallissa sekä operatiivisessa toimintamallissa ja käymme läpi tosielämän case-esimerkkejä sekä kasvu- että kannattavuusnäkökulmasta.

KPMG Oy Ab
Pauli Liiri
Lahden toimiston johtaja, veroasiantuntija

Ohjelma


8.30 Ilmoittautuminen ja kahvi
8.45 Tilaisuuden avaus
8.50 Hallituspartnerit ry:n esittäytyminen
9.10 Strategian luominen ja strategiset valinnat
9.30 Tauko
9.45 Kasvu ja kannattavuus - fokusointi
10.15 Strategian jalkautus
10.45 Keskustelua
11.00 Tilaisuus päättyy

Ilmoittaudu 9.10.2017 mennessä ilmoittautumislinkin kautta. Paikkoja on rajoitetusti.

Tilaisuus on maksuton.


Lisätietoja: lahti@kpmg.fi
 
 

Luonut: Paula Ahokanto | Viimeksi muokattu: 19.09.2017 13:21