Yhdessä yritysten puolesta
11.04.2019 08:45 - 16:00

Sisältömarkkinoinnin tehopäivä

LAHTI, Scandic Lahti, Vesijärvenkatu 1

Tarvitsetko uusia ideoita ja taitoja sisältömarkkinoinnin toteuttamiseen? Tule mukaan käytännönläheiseen valmennukseen, jonka aikana opit tekemään sisältömarkkinoinnin visuaalisia materiaaleja sosiaalisen median eri kanaviin, yrityksen nettisivuille ja sähköpostimarkkinointiin.

Esittelemme helppokäyttöiset ja edulliset verkkopohjaiset työkalut sosiaalisen median kuvapostausten ja videoiden tekoon ja harjoittelemme niiden käyttöä. Valmennuksessa ei keskitytä tekstintuotantoon, mutta saat runsaasti ideoita somesisällön tuottamiseen, tehokkaampaan otsikointiin ja postausten elävöittämiseen visuaalisin keinoin. Löydät fokuksen tekemiseesi ja saat parhaat vinkit vuositason sisältösuunnitelman tekoon.

Kohderyhmä: Sisältömarkkinointia oman toimen ohessa tekevät, palveluitaan markkinoivat yrittäjät sekä muut sisältömarkkinoinnin taitoja vaativissa tehtävissä toimivat (myynti, markkinointi, viestintä, HR). Ei vaadi aiempaa osaamista kuvankäsittelystä tai videoiden työstämisestä – kiinnostus riittää!

Valmentajana sisältömarkkinoinnin asiantuntija, valmennusyrittäjä ja yrittäjämentori Minna Sütö. Ennen valmennusalan yrittäjyyttä Minna on tehnyt pitkän markkinointi- ja viestintäuran ja työskennellyt Suomen johtavan markkinointialan asiantuntijakonsernin osaamisen kehittäjänä. Sisältömarkkinoinnin tehopäivässä hän hyödyntää parhaiden kansainvälisten kouluttajien oppeja ja monipuolista kokemustaan sisältömarkkinoinnista.

Valmennuksessa käymme läpi seuraavat aihealueet:

  • Sisältömarkkinoinnin ABC. Somestrategia ja sisältösuunnitelma. Miten tuottaa ja levittää arvokasta, kiinnostavaa sekä aidosti hyödyllistä sisältöä?
  • Yhtenäinen ja johdonmukainen viestintä.  Miten pidät brändisi kuva- ja värimaailman hallinnassa? Miten luot viestintääsi johdonmukaisen sävyn erilaisissa julkaisukanavissa?
  • Tehokkaat kuva- ja tekstipostaukset sosiaalisessa mediassa. Mistä löydät parhaat ilmaiset ja copyrightvapaat kuvapankit? Millä työkaluilla käsittelet kuvien kokoa ja värisävyjä helposti? Miten ja millä työkaluilla luot helposti yksilöllisiä sosiaalisen median kuva- ja tekstipostauksia? Miten luot FB-, LinkedIn tai Instagram-kampanjallesi visuaalisen ilmeen?
  • Helpot videot (valmiista videomateriaaleista). Tunnetko sisällöntuotantoon soveltuvat copyrightvapaan videopankit ja helppokäyttöiset videotyökalut? Miten teet valmismateriaaleista yksinkertaisen ja tehokkaan markkinointivideon tai tuote-esittelyn alle puolessa tunnissa?

Useimmat verkkopohjaiset työkalut ovat englanninkielisiä, joten valmennus edellyttää kohtalaista käytännön kielitaitoa. Saat noin viikkoa ennen valmennusta valmistautumisohjeet, jotka auttavat sinua saamaan parhaan hyödyn sisältömarkkinoinnin tehopäivästä.

Valmennukseen tarvitset mukaan oman kannettavan tietokoneen ja laturin.

Ilmoittautuminen viimeistään torstaina 4.4.2019.

Lisätietoja: koulutuspäällikkö Paula Ahokanto, p. 040 455 5617 tai paula.ahokanto(at)hamechamber.fi

Osallistumismaksu: Jäsenetuhinta 349 euroa/henkilö + alv 24% ja normaalihinta 469 euroa/henkilö + alv 24%. Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Maksu sisältää kirjallisen materiaalin ja ohjelman mukaiset tarjoilut.

Peruutusehdot: Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdystä peruutuksesta perimme puolet osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen tilaisuutta ja sen jälkeen tehdystä peruutuksesta perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Mikäli koulutukseen ilmoitettu henkilö on estynyt, voi hänen tilalleen tulla organisaatiosta toinen henkilö.

Luonut: Paula Ahokanto | Viimeksi muokattu: 09.01.2019 10:07