Yhdessä yritysten puolesta
13.06.2016 -

Rytminmuutos

Helsinki, Messukeskus - Kokoustamo

Selvitäkseen Suomi tarvitsee rytminmuutoksen. Maailma ympärillä muuttuu nopeammin kuin koskaan ja uuteen tahtiin on päästävä mukaan. Sama pätee suomalaisiin yrityksiin. Pahinta, mitä tässä tilanteessa voi tehdä, on takertua vanhaan ja suojautua uudelta. Nyt on heittäydyttävä uuteen ja suojauduttava kyynisyydeltä.

Kauppakamariryhmän Rytmimuutos-tapahtuma on tarkoitettu yrityselämän sekä yhteiskunnan päättäjille ja vaikuttajille. Tapahtuma tarjoaa kuuden tunnin ajan taukoamattomana virtana välineitä muutoksen ymmärtämiseen, työkaluja mahdollisuuksiin tarttumiseen ja inspiraatiota aikamme menestyjiltä.

Viime syksynä Finlandia-talolla järjestetty Rytminmuutos-tapahtuma oli supersuosittu, keskusteltu, twiitattu, lainattu ja liikettä aikaan saanut tapahtuma. Tapahtuman kestäessä, yleisön lämmetessä ja ymmärryksen syvetessä kirkastui kaikille se, minkä Björn Wahlroos lopulta sanoi puuheessaan ääneen: ”It’s all in the execution”, loputa vain toteutus ratkaisee. Niinpä, kun Rytminmuutos tämän vuoden kesäkuussa tekee paluun,  sen teema onkin Toteutus ratkaisee. Menemme syvälle, puramme palasiksi, syöksymme yksityiskohtiin, kerromme miten. Tämä on tapahtuma siitä, kuinka muutoksesta tehdään totta.

Puhujat

Tutustu Rytminmuutos 2016 -tapahtuman puhujiin: http://rytminmuutos.fi/puhujat/

Ohjelma

Ohjelmaa päivitetään tapahtuman sivuille: http://rytminmuutos.fi/ohjelma/

Rytminmuutos 2015 nousi some-ilmiöksi

Vuoden 2015 Rytminmuutos -tapahtuma nousi yhdeksi päivän suosituimmaksi puheenaiheiksi Twitterissä, kun satoja twiittejä merkattiin tunnisteella #rytminmuutos. Lue lisää: http://rytminmuutos.fi/2016/02/16/rytminmuutos-2015-nousi-some-ilmioksi/

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu Rytminmuutos-tapahtumasivulla https://www.lyyti.fi/reg_2016/rytminmuutos2016

Luonut: Nina Karilahti | Viimeksi muokattu: 08.04.2016 12:01