Yhdessä yritysten puolesta
12.06.2018 14:00 - 19:00

Rekrymessut Parolan panssariprikaatissa

Parolan Panssariprikaati, Sotilaskoti 1

 

Varusmiestoimikunta järjestää yhteistyössä Hämeen kauppakamarin kanssa Parolan Panssariprikaatissa rekrymessut 12.6.2018 Sotilaskoti 1:ssä kello 14-19, osoite Parolannummentie 298, Parolannummi.

Kutsumme teidät tapahtumaan esittelemään yritystänne ja tarjoamaan työpaikkoja varusmiehille. Kotiutuvia varusmiehiä on yli 800 ja heillä on valmiudet työskennellä useissa eri ammateissa. Tämä on loistava tilaisuus rekrytoida motivoitunutta ja osaavaa henkilökuntaa yritykseenne. Parolan Panssariprikaatiin varusmiehiä tulee eniten Hämeenlinnasta, Hattulasta, Lahdesta, Riihimäeltä, Tampereelta, Helsingistä sekä Hämeenlinnan lähialueilta.

Tapahtuma toimii ständiluontoisesti ja pyrimme saamaan mahdollisimman monta yritystä mukaan. Jokaiselle yritykselle löytyy ständipaikka, jossa 160cmX80cm pöytä käyttöönne yrityksen esittelymateriaalia varten. Järjestämme myös tilan työhaastatteluja varten. Tapahtumaan osallistuminen on täysin maksutonta!

Ilmoittautumiset alla olevasta linkistä viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa. Tarkemmat saapumisohjeet lähetetään ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päätyttyä.

Ilmoittautumislinkki: https://www.lyyti.in/rekrymessut

TERVETULOA!

Lisätietoja:


VMTK
Työ-, opinto- ja sosiaaliasiamies Joona Karvonen
pspr.vmtk@gmail.com
0299442999

Hämeen kauppakamari
Kehityspäällikkö Mirja Ojantausta
mirja.ojantausta@hamechamber

Luonut: Nina Karilahti | Viimeksi muokattu: 02.05.2018 13:10