Yhdessä yritysten puolesta

Kauppakamarin jäsenlogo

Hyvä kauppakamarin jäsen,

Olemme ylpeitä siitä, että organisaatiosi on kauppakamarin jäsenenä työskentelemässä alueemme ja koko Suomen hyvinvoinnin eteen.

Toivomme, että olet kokenut jäsenyytesi kauppakamarissa tärkeäksi ja hyödylliseksi ja haluat viestiä siitä myös muille. Siksi olemme tehneet käyttöönne jäsentunnuksen.

Kauppakamarin jäsenenä olet mukana luomassa elinkeinoelämässä tärkeitä verkostoja ja jäsenyys on myös vahva luotettavuuden merkki niin yhteiskunnassa kuin yhteistyössä muiden yritysten kanssa.

Kauppakamarin jäsenorganisaatiot voivat käyttää tunnusta kaikissa sellaisissa materiaaleissaan, joissa on eduksi tuoda esille, että kuuluu koko Suomen ja maailman kattavaan yritysten verkostoon. Tunnuksen voi myös lisätä omille nettisivuilleen.

Kiitos jäsenyydestäsi!

HÄMEEN KAUPPAKAMARI

Jäsenlogo

Kauppakamari jäsen 250x100 jpg-muodossa

Kauppakamari jäsen 88x31mm pdf

Kauppakamari member 3-kielinen jpg-muodossa

Klikkaa haluamaasi linkkiä hiiren oikealla näppäimellä ja tallenna kohde nimellä. Voit myös klikata linkin auki ja tallentaa kuvana. Mikäli sinulla on ongelmia logojen lataamisen kanssa, ota yhteys markkinointikoordinaattori Nina Karilahteen, nina.karilahti@hamechamber.fi tai 075 7566 712.