Yhdessä yritysten puolesta
27.09.2018 08:45 - 12:00

LinkedIn yrityskäytössä

HÄMEENLINNA, Sokos Hotel Vaakuna, Possentie 7

Mitä LinkedIn tarjoaa yrityksille? Miten yritys toimii LinkedInissä? Miten rakennetaan yrityksen arvoa aktiivisten asiantuntijoiden kautta? LinkedIn on maailman suurin liike-elämän verkosto, jossa keskustelu on bisnesorientoitunutta ja asiallista. LinkedIn kautta yritys tai organisaatio voi tavoittaa asiakkaita työntekijöiden, yrityssivun, Showcase-sivun ja ryhmien kautta. Koulutuksessa perehdytään yrityssivujen rakentamisen ja yritysviestinnän mahdollisuuksiin sekä asiantuntijoiden LinkedIn-käyttöön ja asiantuntijuutta korostavan profiilin rakentamiseen ja suunnitelmalliseen sisällöntuotantoon. Ota koulutukseen mukaan oma tietokone, jos haluat tehdä päivityksiä koulutuksen aikana.

HUOM: koulutus myös Lahdessa 14.11., lisätietoja: http://www.hamechamber.fi/linkedin-yrityskaytossa-1.

LinkedIn on johtajien ja urasuuntautuneiden asiantuntijoiden ammattimainen sosiaalisen median kanava! Näkyvyyttä, löydettävyyttä ja uusia asiakkaita!

• Opit brändäämään osaamisesi näkyväksi 
• LinkedInin kautta tavoitat päättäjät!
• LinkedIn-henkilöprofiilin ja yritysprofiilin hakukoneoptimointi parantaa löydettävyyttä! 
• Saat käytännön työkaluja verkostoitumiseen
• Opit myymään verkostosi kautta, kylmäsoittojen tarve vähenee
• Case-esimerkkejä onnistuneesta somepresenssistä

Valmentajana toimii KTM, Sosiaalisen median konsultti Kati Saario, jolla on yli 25 vuoden kokemus liike-elämästä. Kati toimii LinkedIn-asiantuntijana ja -kouluttajana sekä uracoachina yrityksessään Happy Customer Companyssa. Kati uskoo verkostoitumisen voimaan ja on toiminut useissa verkostoissa, esim. Helsingin Ekonomit ja MARK Suomen Markkinointiliitto. Katin motto on Parempi verkosto, parempi bisnes, sillä bisnes tulee verkoston kautta. Lisää Katista: https://www.linkedin.com/in/katisaario/ tai www.happycustomercompany.fi.

Sisältö

·      Miten LinkedIn toimii ja sen rooli sosiaalisen median kentässä

·      Hakukoneoptimoidun LinkedIn-profiilin luominen

·      Yritysviestinnän mahdollisuudet LinkedInissä

   - hakukoneoptimoitu yrityssivu
   - showcase-sivut
   - mainonta
   - rekrytointi

·      Minkälainen sisältö toimii LinkedInissä?

·      Strategisen verkoston kasvattaminen

·      Miten yrityksen asiantuntijoita voidaan hyödyntää yritysviestinnässä?

·      Social Selling eli B2B-myynti LinkedInissä

Ilmoittautuminen viimeistään 20.9.2018.

Lisätietoja: koulutuspäällikkö Paula Ahokanto, p. 040 455 5617 tai paula.ahokanto(at)hamechamber.fi

Osallistumismaksu: Jäsenetuhinta 279 euroa/henkilö + alv 24% ja normaalihinta 379 euroa/henkilö + alv 24%. Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Maksu sisältää kirjallisen materiaalin ja ohjelman mukaiset tarjoilut.

Peruutusehdot: Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdystä peruutuksesta perimme puolet osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen tilaisuutta ja sen jälkeen tehdystä peruutuksesta perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Mikäli koulutukseen ilmoitettu henkilö on estynyt, voi hänen tilalleen tulla organisaatiosta toinen henkilö.

Luonut: Paula Ahokanto | Viimeksi muokattu: 31.08.2018 12:47