Yhdessä yritysten puolesta
04.12.2018 - 05.12.2018

Kauppakamarit goes Slush!

Helsinki

PwC ja Hämeen kauppakamari tarjoavat mahdollisuuden osallistua Slushiin erikoishinnalla. Tarjous koskee kauppakamareiden jäsenyrityksiä. Lippuja on rajallinen määrä ja ne ovat perinteisesti menneet nopeasti. Tänä vuonna Lippu sisältää sisäänpääsyn lisäksi matchmakingin ja meeting area accesin – eli lisää verkostoitumismahdollisuuksia!

OHJEET, LUETHAN TARKASTI ENNEN OSTAMISTA

YHDEN PÄIVÄN PASSIT ovat keskiviikolle, 5.12. hinta on 392 € sis. alv. 10 %. Passi ostetaan tämän linkin takaa https://www.lyyti.in/KauppakamariGoesSlush2018 

Ilmoittautumisen jälkeen saat lyytivahvistuksessa alennuskoodin ja suoran linkin Slush-kauppaan. Siirry linkistä kaupan sivuille ja osta lippu käyttäen alennuskoodiasi. Tarkista, että lipun hinta muuttuu koodin annettuasi.

Tiedoksi kaikille: ostettuja passeja EI LUNASTETA TAKAISIN, eikä hintaerotuksia palauteta. Älä osta vääränhintaista passia, koska Slush ei palauta rahoja. Hinta tulee tarkistaa ennen ostoa.

KAHDEN PÄIVÄN PASSIT 

Hinta passille 555 € sis. alv. 10 % (normaalihinta 895 €). Kahden päivän passit ostetaan tätä linkkiä käyttäen https://www.lyyti.in/KauppakamariGoesSlush_DEC_4-5_2018
 
Varauksen jälkeen lähetämme laskun, joka tulee maksaa kolmen päivän sisällä tai varaus vapautuu. HUOM! Ostettua passia ei voi perua, koska Slush ei palauta ostettua passia/rahoja. 

Ostettuja passeja EI LUNASTETA TAKAISIN eikä hintaerotuksia palauteta. Älä osta vääränhintaista passia, koska Slush ei palauta rahoja. Hinta tulee tarkistaa ennen ostoa.

SLUSH -tapahtumasta lisää: https://www.slush.org/

Luonut: Paivi Pulkki | Viimeksi muokattu: 29.10.2018 15:08