Yhdessä yritysten puolesta
21.11.2013 18:15

Kauppakamarin ansioristi Matti Vihervuorelle ja kultainen elämäntyömerkki Olli Liusjärvelle

Kauppakamarin ansioristi myönnettiin tunnustuksena Vihervuoren ansiokkaasta työstä Hämeen kauppakamarin toiminta-alueen ja elinkeinoelämän toimintaedellytysten kehittämiseksi. 

Keskuskauppakamarin kultainen elämäntyömerkki Olli Liusjärvelle

Hämeen kauppakamari on päättänyt huomioida Hämeenlinnan Seudun Osuuspankin toimitusjohtaja Olli Liusjärven Keskuskauppakamarin kultaisella elämäntyömerkillä tunnustuksena vuosien ansiokkaasta työstä maamme elinkeinoelämän hyväksi.

”Nyt palkitaan Hämeenlinnan seudun elinkeinoelämän raskaan sarjan vaikuttajia. Molemmilla on ansiokas ja pitkä ura yrityselämässä sekä kauppakamaritoiminnassa. Olli Liusjärvi on tullut mukaan kauppakamaritoimintaan jo vuonna 1987 ja Matti Vihervuori 1993, nöyrä kiitoksemme”, totesi huomionosoitustoimikunnan puheenjohtaja, Kultakeskuksen toimitusjohtaja Ilkka Ruohola merkkien luovutustilaisuudessa.

Huomionosoitukset luovutettiin Hämeen kauppakamarin syyskokouksessa Hämeenlinnassa torstaina 21.11.

Lisätietoja:
Kultakeskuksen toimitusjohtaja Ilkka Ruohola, puh. 0500 494 257
Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Kirsi Aaltio, puh. 044 330 4013

Hämeen kauppakamarin tehtävänä on edistää yritysten toimintaedellytyksiä ja vaikuttaa yhteiskunnalliseen päätöksentekoon yritysten kilpailukyvyn turvaamiseksi. Lisäksi Hämeen kauppakamari edistää alueensa yritysten verkostoitumista ja yhteistyötä sekä tarjoaa jäsenilleen tietoa, palveluja ja kontakteja. Hämeen kauppakamarin toiminta-alueeseen kuuluvat Päijät-Hämeen maakunta, Kanta-Hämeen maakunnasta Hämeenlinnan ja Forssan seutukunnat sekä Keski-Suomesta Kuhmoinen.

 

Luonut: Anonymous | Viimeksi muokattu: 27.11.2014 07:33