Yhdessä yritysten puolesta
22.03.2018 -

Kasva ja kansainvälisty! -seminaari

Verkatehdas, Hämeenlinna

KASVA JA KANSAINVÄLISTY! -tapahtuma kokoaa jälleen yhteen kansainvälistymisestä ja kasvusta kiinnostuneet yritykset sekä kansainvälistymispalveluja tarjoavat toimijat. Tapahtuma koostuu rahoitustyöpajasta, DesignUp -työpajasta, seminaarista ratkaisutoreineen ja illan Viiniä ja vinkkejä -tilaisuudesta. 

Tapahtuma järjestetään nyt kuudetta kertaa ja vuoden 2018 teemana on suomalainen design.

 

Päivän aikataulu:

Klo 8.30-10.00 Rahoitustyöpaja - ilmoittautuminen: https://www.lyyti.in/rahoitus220318

Klo 10.00-11.30 DesignUp -työpaja: Liiketoiminnan kehittäminen palvelumuotoilun menetelmillä - ilmoittautuminen: https://www.lyyti.in/startup220318

Klo 12.30-16.00 KASVA JA KANSAINVÄLISTY! -seminaari - ilmoittautuminen: https://www.lyyti.in/kasvajakansainvalisty2018

Klo 16.30-19.00 Viiniä ja vinkkejä -verkostoitumistilaisuus, GalleriaKONE, Verkatehdas - ilmoittautuminen: https://www.lyyti.in/viiniajavinkkeja220318

Seminaari klo 12.30

Seminaarin puhujiksi ovat tulossa mm. palkittu start up-yritys Sulapac Oy, Hämeenlinnan ylpeytemme Soda Shop Design Oy sekä maailmaa valloittava Kyrö Distillery. Seminaarin yhteydessä jaetaan maakunnallinen vientipalkinto. Seminaarin yhteydessä kuulet myös Kanta-Hämeen Kasvupolusta!

Seminaarin ratkaisutorilla on mahdollisuus verkostoitua toisten yritysten kanssa sekä tutustua kansainvälistymispalveluja tarjoavien toimijoiden antiin. Ratkaisutorilla on tavattavissa tapahtuman järjestäjät Linnan Kehitys Oy, Hämeen kauppakamari, Hämeen ammattikorkeakoulu, Hämeen liitto, Hämeen Yrittäjät, Hämeen ELY-keskus ja Suomen Yrittäjäopisto sekä aamupäivän rahoituspajan toimijat sekä muita yritysten kasvua ja kansainvälistymistä tukevia tahoja. Voit tutustua myös Kanta-Hämeen Kasvupolkuun.

 

Rahoitustyöpaja klo 8.30

Vuoden 2018 Kasva ja kansainvälisty alkaa aamupäivän rahoituspajalla, jossa julkiset ja yksityiset toimijat esittelevät rahoitusinstrumenttejaan. Työpajassa on tarjolla monipuolista tietoa eri rahoituksista ja siellä pääsee keskustelemaan suoraan rahoittajatahojen kanssa. Paja on tarkoitettu kaikille yrityksille, jotka ovat kehittämässä ja kasvattamassa liiketoimintaansa. Erillinen ilmoittautuminen yltä löytyvästä linkistä.

DesignUp -työpaja klo 10.00

Yritys voi toiminnallaan luoda asiakkaalle arvoa 30 eri tavalla. Työpajassa yrittäjät pääsevät tutustumaan ja työskentelemään palvelumuotoilun menetelmillä, kehittäen omia tuotteitaan.

Viiniä ja vinkkejä klo 16.30

Vuonna 2018 tapahtuman jatkoina järjestetään klo 16.30 alkaen GalleriaKONEessa suosittu Viiniä ja vinkkejä -tilaisuus. Alustuksen pitää Kultasuklaa, joka on tunnettu käsintehdystä suklaasta. Tule mukaan rentoon tunnelmaan verkostoitumaan sekä tapaamaan vanhoja ja uusia tuttavia ja yrittäjäystäviä! Erillinen ilmoittautuminen yltä löytyvästä linkistä.

Tapahtuma Facebookissa

https://www.facebook.com/kasvajakansainvalisty.hame/

 

Tapahtumat järjestävät Linnan Kehitys Oy, Hämeen kauppakamari, Forssan Yrityskehitys Oy, Hämeen ammattikorkeakoulu, Hämeen liitto, Hämeen Yrittäjät, Hämeen ELY-keskus sekä Suomen Yrittäjäopisto.

Luonut: Nina Karilahti | Viimeksi muokattu: 20.02.2018 15:39