Yhdessä yritysten puolesta
16.06.2016 08:00 - 16:00

Kanta-Hämeen Kasvupolku - Kiitorata 2

Hämeenlinna

Mikä Kasvu Open?

Suomen menestyksekkäimmässä kasvuyrittäjyysohjelmassa osallistuvat yritykset pääsevät testaamaan ideoitaan ja vauhdittamaan kasvuaan yhdessä omien alojensa parhaiden asiantuntijoiden kanssa.

Mikään kasvuidea tai kasvusuunnitelma ei ole liian pieni Kasvu Openille. Kasvu lähtee yrittäjän omista lähtökohdista, oli tavoitteena sitten kasvattaa yrityksen liikevaihtoa, henkilöstömäärää, lanseerata uusi tuote tai selvittää kansainvälistymisen mahdollisuuksia. 

Kanta-Hämeen Kasvupolku® -sparrauskilpailu valjastaa maan parhaat liiketoiminnan asiantuntijat, näkemyksellisimmät sijoittajat ja kokeneimmat yrittäjät pohtimaan juuri sinun yrityksesi kasvun mahdollisuuksia – maksutta.

Kanta-Hämeen Kasvupolun päivämäärät

Startti: 28.4.2016 klo 12-14, HAMK, Auditorio, Visämäentie 35 A Hämeenlinna

Avoimen Starttipäivän tarkoituksena on nostaa esiin mielenkiintoisia yritystarinoita ja tuoda käytännössä esille, mitä Kasvupolun sparraus mahdollistaa. Kasvupolulle voi hakea mukaan, vaikka ei pääsisikään osallistumaan starttipäivään eikä starttiin osallistuminen velvoita hakemaan mukaan sparraukseen.

Kiitorata 1: 2.6.2016 klo 8-16

Kiitoradalla kohtaavat yritykset ja asiantuntijat. Päivässä ovat mukana kaikki Kasvupolulle valitut yritykset sekä myllärit. Kiitorata alkaa yhteisellä aloituksella, jossa yritykset pääsevät pitchaamaan oman kasvutavoitteensa ja myllärit esittelemään itsensä. Päivän aikana jokainen yritys tapaa 5 eri mylläriä 45 minuutin mittaisissa tapaamisissa eli myllyissä. Kiitorata päätyy yhteiseen lopetukseen, jossa kootaan päivän tunnelmat yhteen. Ensimmäisen Kiitoradan sparrauksen teemoina ovat pk-yrityksen myynti, talous, strategia, tiimi ja markkinointi.

Kiitorata 2: 16.6.2016 klo 8-16

Toisen Kiitoradan sparrauksen teemoina ovat pk-yrityksen markkinat, juridiikka, hallitustyö, tuotteet ja kasvun rahoitus.

Finaali: 18.8.

Tervetuloa tutustumaan tulevaisuuden kasvajiin – Kasvupolun 15 finalistiyritykseen! Tilaisuus on avoin kaikille kasvusta kiinnostuneille yrityksille, kasvun kumppaneille ja muille kasvuverkoston jäsenille. Finaalitilaisuuden pääroolissa ovat isommasta joukosta valitut Kasvupolun finalistiyritykset, eli tulevaisuuden kasvun tekijät. Tämän lisäksi tilaisuudessa kuullaan kasvun osaajien puheenvuoroja sekä tietysti palkitaan Kasvupolun voittajat. Voittaja jatkaa valtakunnalliseen Kasvu Open 2016 finaaliin, joka järjestetään Jyväskylässä 26. -27.10.2016.

 

Lue lisää: https://www.kasvuopen.fi/

 

Kanta-Hämeen Kasvupolun mahdollistavat Linnan Kehitys Oy, Hämeen kauppakamari, Hattulan kunta, Janakkalan kunta, Forssan kaupunki, Hämeen Yrittäjät, Ypäjä, Tammela, Humppila, Jokioinen sekä Hämeen ammattikorkeakoulu

Luonut: Nina Karilahti | Viimeksi muokattu: 04.05.2016 13:52