Yhdessä yritysten puolesta
18.08.2016 -

Kanta-Hämeen Kasvupolku - Finaali

Hämeenlinna

Tervetuloa tutustumaan tulevaisuuden kasvajiin – Kasvupolun 15 finalistiyritykseen!

Tilaisuus on avoin kaikille kasvusta kiinnostuneille yrityksille, kasvun kumppaneille ja muille kasvuverkoston jäsenille. Finaalitilaisuuden pääroolissa ovat isommasta joukosta valitut Kasvupolun finalistiyritykset, eli tulevaisuuden kasvun tekijät. Tämän lisäksi tilaisuudessa kuullaan kasvun osaajien puheenvuoroja sekä tietysti palkitaan Kasvupolun voittajat. Voittaja jatkaa valtakunnalliseen Kasvu Open 2016 finaaliin, joka järjestetään Jyväskylässä 26. -27.10.2016.

Lue lisää ja ilmoittaudu seuraamaan finaalia: https://www.kasvuopen.fi/kalenteri/kanta-hameen-kasvupolku-finaali

Mikä Kasvu Open?

Suomen menestyksekkäimmässä kasvuyrittäjyysohjelmassa osallistuvat yritykset pääsevät testaamaan ideoitaan ja vauhdittamaan kasvuaan yhdessä omien alojensa parhaiden asiantuntijoiden kanssa.

Mikään kasvuidea tai kasvusuunnitelma ei ole liian pieni Kasvu Openille. Kasvu lähtee yrittäjän omista lähtökohdista, oli tavoitteena sitten kasvattaa yrityksen liikevaihtoa, henkilöstömäärää, lanseerata uusi tuote tai selvittää kansainvälistymisen mahdollisuuksia. 

Kanta-Hämeen Kasvupolku® -sparrauskilpailu valjastaa maan parhaat liiketoiminnan asiantuntijat, näkemyksellisimmät sijoittajat ja kokeneimmat yrittäjät pohtimaan juuri sinun yrityksesi kasvun mahdollisuuksia – maksutta.

Lue lisää: https://www.kasvuopen.fi/

Luonut: Nina Karilahti | Viimeksi muokattu: 04.05.2016 13:58