Yhdessä yritysten puolesta
28.04.2016 14:00 - 28.04.2016 17:00

Johtajaklubi

MESSILÄ, Kartanohotelli Messilä

Klubitoiminta perustuu suosittuihin avoimen keskustelun vertaisfoorumeihin, joiden ydinajatus on osaamista jakava luottamusverkosto. Tämän päivän jatkuvasti muuttuvat olosuhteet edellyttävät yritysjohtajalta yhä moninaisempaa osaamista - klubissa kehität osaamistasi yhdessä samassa asemassa olevien kollegojesi kanssa. Klubilaiset sparraavat toisiaan jakamalla keskenään tietoa, kokemuksia, huolenaiheita ja onnistumisia.

Johtajaklubi on sinun ja kollegojesi oma yhteinen verkosto. Klubin toiminta kehittyy ryhmän kiinnostuksen kohteiden ja ympäristön ajankohtaisten puheenaiheiden mukaan.

Johtajaklubissa verkostoidut tehokkaasti ja saat tukea työhösi!

 

10 syytä liittyä Johtajaklubiin:

1.       Luot uuden luottamusverkoston

2.       Kehität johtamistaitojasi

3.       Opit toisten kokemuksista ja vältät muiden virheet

4.       Saat hyödyllisiä vinkkejä miten toimia eri tilanteissa

5.       Näet asiat uusista näkökulmista

6.       Saat tukea ja sparrausta sinua askarruttaviin kysymyksiin

7.       Kuulet kauppakamarin asiantuntijoiden puheenvuoroja

8.       Kuulut LindedInin suljettuun keskusteluryhmään

9.       Saat kaupan päälle laadukkaan Hämeen kauppakamarin koulutuspäivän

10.     Saat ammattikirjan ilman eri maksua (arvo noin 40 euroa)

Näin klubi toimii:

Klubitapaamiset

Klubi muodostuu noin 20 hengen ryhmästä. Klubitapaamisia järjestetään 5 kertaa vuodessa noin 3 tuntia kerrallaan. Tapaamisissa klubilaiset sparraavat ja innostavat toisiaan konkreettisten ryhmän valitsemien aiheiden ympärillä. Keskusteluja ohjaa Senior Adviser Kari I. Mattila, joka on kokenut coach ja pienryhmien fasilitoija. Kauppakamari tarjoaa oman asiantuntemuksensa lisäksi viihtyisät tilat sekä virvokkeita ja pientä purtavaa.

Keskusteluryhmä LinkedInissä

Tapaamisten välillä klubilaiset pitävät toisiinsa yhteyttä LindeInin suljetussa keskustelufoorumissa, jossa on helppo täydentää ja jatkojalostaa tapaamisissa virinneitä keskusteluja, jakaa informaatiota tai vaikkapa kysyä muilta neuvoja.

Johtajaklubin vuosimaksu sisältää kaiken tämän

  • 5 klubitapaamista
  • vapaavalintainen 1 päivän koulutustapahtuma Hämeen kauppakamarin koulutuskalenterin tarjonnasta
  • valinnainen ammattikirja (arvo noin 40 euroa)
  • suljettu klubilaisten keskustelufoorumi LindedInissä
  • kauppakamarin asiantuntijoiden puheenvuoroja
  • keskusteluja ohjaava ammattifasilitaattori
  • viihtyisät kokoontumistilat keskeisellä paikalla
  • aitoa, konkreettista vertaistukea
  • vinkkejä ja uusia ajattelumalleja
  • pitkäkestoinen luottamusverkosto

Johtajaklubin säännöt ja maksut

Johtajaklubin vuosimaksu on Hämeen kauppakamarin jäsenille 990 eur + alv/12 kuukautta (normaalihinta 1290 eur + alv/12 kuukautta). Johtajaklubin jäsenyys alkaa vuonna 2016 ja jatkuu 12 kuukauden jaksoissa. Maksu laskutetaan yhdessä erässä etukäteen ennen klubikauden alkua. Klubilainen voi katkaista jäsenyytensä kirjallisesti viimeistään 30 vuorokautta ennen klubikauden päättymistä.

Klubijäsenyys on henkilökohtainen ja klubilaisten kesken käydyt keskustelut luottamuksellisia. Klubitilaisuuksissa ei käydä myynti- tai ostokeskusteluja. Kauppakamarilla on oikeus kertoa osallistujien ja yritysten nimet mahdollisille osallistujille sekä Johtajaklubiin jo ilmoittautuneille.

Ilmoittautuminen viimeistään torstai 14.04.2016 mennessä

Lisätietoja Johtajaklubin toiminnasta antaa  koulutuspäällikkö Paula Ahokanto, paula.ahokanto(at)hamechamber.fi, m. 040 4555 617.

Peruutusehdot

Hämeen kauppakamarilla  on oikeus peruuttaa klubikausi ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Ilmoittautumisen klubiin voi peruuttaa veloituksetta väintään 21 vuorokautta ennen klubikauden alkamista. 20–14 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle ennen klubikauden alkamista.

Oikeudet muutoksiin: Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.

 

 

 

 

 

Luonut: Paula Ahokanto | Viimeksi muokattu: 31.05.2016 13:40