Yhdessä yritysten puolesta
08.02.2016 14:00 - 15:00

Isojen taulukoiden käsittely Excelillä

Verkkokoulutus

"Kiitos! Koulutus helpottaa työtäni! Saan isoja aineistoja suoraan järjestelmistä ja näiden työkalujen avulla muokkaan niitä paljon nopeammin.”

Haetko isoja aineistoja muista järjestelmistä? Yhdistätkö tietoa useammasta eri taulukosta tai luettelosta? Haluatko siistiä aineiston käsiteltävään muotoon? Haluatko erotella samassa solussa olevaa tietoa omiin soluihin? Tai yhdistää eri soluissa olevaa tietoa samaan soluun? Haluatko saada sinulle tärkeän tiedon aineistosta esille?

Opit käsittelemään tehokkaasti isoja taulukoita: lajittelu, suodatus, välisummat, ehdollinen muotoilu.

Verkkokoulutuksessa saat vastauksen seuraaviin kysymyksiin:

●      Kuinka tuon aineistoa Exceliin?

●      Kuinka muokkaan ja siivoan tuotua aineistoa?Sari Suominen

●      Kuinka voin tarkastella ja ryhmitellä isoa taulukkoa?

●      Mitä on hyvä huomioida, kun tulostan taulukkoja?

●      Kuinka voin suodattaa aineistoa?

●      Kuinka saan tehtyä kätevästi yhteenvetoja? Välisummilla, yhteenvetofunktioilla?

Koulutuksen asiantuntijana toimii Sari Suominen Powen Oy:ltä.

Powen Oy:llä on yli 20 vuoden kokemus Microsoft Office -tuotteiden kouluttamisesta, konsultoinnista ja sovelluskehityksestä

Verkkokoulutukseen voit osallistua missä tahansa oletkin, tarvitset vain tietokoneen, nettiyhteyden ja kuulokkeet (tai kaiuttimet). Hintaan sisältyy verkkokoulutusaiheen pikaopas ja verkkokoulutustekniikka. 

Paria päivää ennen koulutusta saat osallistumisohjeet, henkilökohtaisen osallistumislinkin ja pikaoppaan etukäteen tulostettavaksi.

Live-verkkokoulutuksen lisäksi Sinulla on mahdollisuus katsoa koulutus tallenteena kahden viikon ajan koulutuksen jälkeen. Voit kerrata ja tai jos et pääset live-koulutukseen, voit katsoa nauhan oman aikataulusi mukaan.

Ilmoittautuminen viimeistään maanantaina 1.2.2016.

Lisätietoja: koulutuspäällikkö Paula Ahokanto, p. 075 7566 716 tai paula.ahokanto(at)hamechamber.fi.

Osallistumismaksu: Jäsenetuhinta 80 euroa/ henkilö + alv 24% ja normaalihinta 120 euroa / henkilö + alv 24%. Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen.

Peruutusehdot: Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdystä peruutuksesta perimme puolet osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen tilaisuutta ja sen jälkeen tehdystä peruutuksesta perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Mikäli koulutukseen ilmoitettu henkilö on estynyt, voi hänen tilalleen tulla organisaatiosta toinen henkilö.

Luonut: Paula Ahokanto | Viimeksi muokattu: 23.11.2015 13:24