Yhdessä yritysten puolesta
13.02.2017 14:00 - 15:30

Isojen aineistojen muokkaus ja käsittely Excelillä

Verkkokoulutus omalta koneelta

Excel-verkkokoulutuksesta saat tuhdit eväät Excelin hyödyntämiseen. Osallistumiseen tarvitset vain tietokoneen, nettiyhteyden ja kuulokkeet/kaiuttimet. Ennen koulutusta saat selkeät ohjeet ja osallistumislinkin, jota klikkaamalla verkkokoulutus avautuu.

Live-verkkokoulutuksen lisäksi Sinulla on mahdollisuus katsoa koulutus tallenteena kahden viikon ajan koulutuksen jälkeen. Voit kerrata, tai jos et pääset live-koulutukseen, voit katsoa tallenteen oman aikataulusi mukaan.

Koulutus soveltuu sinulle, joka haet muista järjestelmistä aineistoja, muokkaat ja yhdistät niitä sekä haet niistä oleellista tietoa. Haluat säästää aikaa ja kätevästi käsitellä isoja aineistoja Excelin helppojen ominaisuuksien avulla. Koulutuksesta saat kattavan paketin aineiston käsittelyyn liittyvistä työkaluista ja paljon muita aikaa säästäviä vinkkejä, joiden avulla saat varmuutta Excelin käyttöön.

Asiakaspalautetta:

”Kiitos! Koulutus helpottaa työtäni!”
”Saan isoja aineistoja suoraan järjestelmistä ja näiden työkalujen avulla muokkaan niitä paljon nopeammin.”
”Mukavat pikku vinkit välissä on sitä ns. herkkua.”

”Erittäin selkeäsanainen esittäjä”

Verkkokoulutuksessa saat vastauksen seuraaviin kysymyksiin:

●      Minkälaista aineistoa voidaan Excelillä käsitellä?

●      Kuinka tuon aineistoa Exceliin?

●      Kuinka muokkaan ja siivoan aineistoa?

●      Mitä hyötyä on taulukko-toiminnosta?

●      Kuinka tulostan ison taulukon?

●      Kuinka yhdistän, lajittelen ja suodatan taulukkoja?

●      Kuinka helpotan taulukon tarkastelua väreillä ja korostuksilla?

●      Kuinka saan tehtyä kätevästi yhteenvetoja? Välisummilla, yhteenvetofunktioilla?

●      Katsaus Pivot-raportointiin

Osallistujille lähetetään osallistumisohjeet ja materiaali koulutusta edeltävänä perjantaina. Hintaan sisältyy verkkokoulutusaiheen pikaopas ja verkkokoulutustekniikka. 

Koulutuksen asiantuntijoina toimivat Sari Suominen, Jarkko Suominen ja Arja Kuukkanen Powen Oy:ltä. Powen Oy:llä on yli 20 vuoden kokemus Microsoft Office -tuotteiden kouluttamisesta, konsultoinnista ja projekteista.

Ilmoittautuminen viimeistään maanantaina 6.2.2017.

Lisätietoja: koulutuspäällikkö Paula Ahokanto, p. 075 7566 716 tai paula.ahokanto(at)hamechamber.fi.

Osallistumismaksu: Jäsenetuhinta 95 euroa/ henkilö + alv 24% ja normaalihinta 125 euroa / henkilö + alv 24%. Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen.

Peruutusehdot: Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdystä peruutuksesta perimme puolet osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen tilaisuutta ja sen jälkeen tehdystä peruutuksesta perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Mikäli koulutukseen ilmoitettu henkilö on estynyt, voi hänen tilalleen tulla organisaatiosta toinen henkilö.

Luonut: Paula Ahokanto | Viimeksi muokattu: 15.12.2016 15:25