Yhdessä yritysten puolesta

HHJ-puheenjohtajakurssi

Pk-yrityksen hallituksen rooli on kasvanut yhteiskunnassa ja siten myös yhteiskunnan kehittämisessä. Valtionhallinnon ja yksityisen sektorin yksi ajankohtaisista painopistealueista on yrittäjyyden edistäminen sekä pk-yritysten toiminnan kehittäminen ja kasvun tukeminen. Näin luodaan mahdollisuuksia uusien työpaikkojen syntymiselle ja vanhojen säilymiselle. Tässä työssä pk-yrityksen hallituksella ja erityisesti sen puheenjohtajalla on suuri strateginen rooli.

Pk-yrityksen hallituksen puheenjohtajakoulutuksessa käsitellään hallituksen johtamista ja ryhmädynamiikkaa. Puheenjohtajan tulisi toimia vastaavasti kuten orkesterinjohtaja tai luotsi. Hänellä tulee olla kyky kehittää hallitusosaamista, niin omaansa kuin hallituksen jäsenten. Toimiva hallitus toimii osakeyhtiön voimavarana ja suunnan näyttäjänä.

Koulutuksen luennoitsijoina toimivat partneri Antero Virtanen ja partneri Ismo Salminen, Hallituspartnerit ry.

Koulutuksen hintaan sisältyy Hallituksen puheenjohtajan opas – johda pk-yritys menestykseen. Kirjan ovat kirjoittaneet Antero Virtanen, Eero Ottila, Kai Miesmäki, Pertti Mäntylä.

Koulutus sopii sekä hallitusten puheenjohtajille että puheenjohtajaksi aikoville. Koulutukseen osallistujilta edellytetään HHJ -kurssin käymistä tai vastaavien tietojen hallitsemista.
 

Aika: ke 14.3.2018 klo 12.15 - 16.30 ja to 15.3.2018 klo 08.30 - 14.30        

Paikka: LAHTI, Scandic Lahti, Vesijärvenkatu 1

Koulutuksen sisältö: HHJ-puheenjohtajakurssin OHJELMA

Osallistumismaksu: Hämeen kauppakamarin jäsenetuhinta 1550 eur (+alv 24 %), normaalihinta 2100 eur (+alv 24 %). Kurssin hintaan sisältyy kirjallinen aineisto ja ohjelman mukaiset tarjoilut. Osallistumismaksu laskutetaan kurssin päätyttyä.

Ilmoittautuminen: Keskiviikkoon 28.2.2018 mennessä hhj-sivustolla  tai paula.ahokanto (at) hamechamber.fi tai puhelimitse 040 455 5617 / Paula Ahokanto. Tiedustele paikkoja!

Viimeinen maksuton peruutuspäivä on ke 21.2.2018.
 

Lisätietoja: Koulutuspäällikkö Paula Ahokanto, puh. 040 455 5617