Yhdessä yritysten puolesta

Hämeen NÄKY -hanke

Hämeen Näky - Pk-yritysten ennakointiosaamisen kehittäminen

Pk-yritysten toiminta on entistä haastavampaa nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Muutoksiin varautuminen edellyttää jatkuvaa toiminnan uudistamista. Kanta- ja Päijät-Hämeen NÄKY-hankkeet kokoavat yhteen yrityksiä, jotka haluavat oppia tunnistamaan tulevaisuuden muutossignaaleja ja soveltamaan nopeita ja ketteriä menetelmiä liiketoiminnan kehittämisessä.

Vuoden 2017 aikana NÄKY-hankkeen puitteissa järjestetään työpajoja yritysten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseksi tulevaisuuteen luotsaten. Työpajat järjestetään huhtikuusta alkaen Hämeenlinnassa ja Lahdessa kuutena eri päivänä. Työpajoja niitä johtavat Hämeen ja Lahden ammattikorkeakoulujen ennakoinnin ja palveluliiketoiminnan kehittäjät.

Hämeen NÄKY-hanketta rahoittavat Hämeen liitto ja Päijät-Hämeen liitto. Hämeen kauppakamarin, HAMKin ja LAMKin lisäksi hankkeessa ovat mukana Koulutuskeskus Salpaus, Ammattiopisto Tavastia ja Forssan ammatti-instituutti. Hanke kestää Suomi ja Kauppakamari 100 -juhlavuoden 2017 loppuun saakka. Kauppakamarin juhlavuoden teemana on 100 vuotta tulevaisuutta.

NÄKY -työpajat

Haku työpajoihin on käynnissä. Työpajat ovat maksuttomia ja tarkoitettu ensisijaisesti Hämeen kauppakamarin jäsenyrityksille. 

Katso kaikki työpajat ja ilmoittaudu heti! Mukaan valitaan 20 yrityksen edustajaa / työpaja.

Muut tapahtumat

Raportti Hämeen kauppakamarin jäsenyrityksille suunnastusta kyselystä

LINKIT

HAMK: http://www.hamk.fi/tyoelamalle/hankkeet/naky/Sivut/default.aspx

LAMK: http://www.lamk.fi/projektit/naky/Sivut/default.aspx

  

  

  

NÄKY hankkeessa mukana