Yhdessä yritysten puolesta
19.11.2018 13:00 - 14:30

Excel makrot

WEBINAARI

Verkkokoulutuspaketista saat tuhdit eväät arjen työkalujen hyödyntämiseen. Osallistumiseen tarvitset vain tietokoneen, nettiyhteyden ja kuulokkeet/kaiuttimet. Ennen koulutusta saat selkeät ohjeet ja osallistumislinkin, jota klikkaamalla verkkokoulutus avautuu.Live-verkkokoulutuksen lisäksi Sinulla on mahdollisuus katsoa koulutus tallenteena kuukauden ajan koulutuksen jälkeen. Voit kerrata, tai jos et pääset live-koulutukseen, voit katsoa tallenteen oman aikataulusi mukaan.

Usein käytetyt toimenpiteet voidaan koostaa makroksi ja ne voidaan suorittaa yhdellä komennolla​. Koulutus sopii sinulle, joka haluat oppia automatisoimaan rutiinitöitä ja tehostaa työskentelyä.Makrojen nauhoittaminen on helppo oppia. VBA-koodia opetellaan myös kirjoittamaan. Sen lisäksi opetellaan tekemään makropainike. Tutkitaan myös VBA-makrokoodia esimerkkien avulla.

Verkkokoulutuksessa käydään läpi:

·      Mihin makroja voidaan hyödyntää?
·      Mitä otan huomioon, kun suunnittelen makron?
·      Kuinka tallennan makron?
·      Kuinka makroa voi testata, muokata, suorittaa?
·      5 raportointimakroa – esittely

Ilmoittautuminen viimeistään 12.11.2018.

Osallistujille lähetetään osallistumisohjeet ja materiaali ilmoittautumisen päätyttyä. 

Lisätietoja: koulutuspäällikkö Paula Ahokanto, m. 040 455 5617 tai paula.ahokanto(at)hamechamber.fi.

Osallistumismaksu: Jäsenetuhinta 95 euroa/ henkilö + alv 24% ja normaalihinta 125 euroa / henkilö + alv 24%. Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen.

Peruutusehdot: Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdystä peruutuksesta perimme puolet osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen tilaisuutta ja sen jälkeen tehdystä peruutuksesta perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Mikäli koulutukseen ilmoitettu henkilö on estynyt, voi hänen tilalleen tulla organisaatiosta toinen henkilö.

Luonut: Paula Ahokanto | Viimeksi muokattu: 28.06.2018 09:40