Yhdessä yritysten puolesta
09.11.2017 13:00 - 16:00

ERP:istä eroon; nyt tehdään tulosta liiketoiminta-alustalla

LAHTI, Scandic Lahti, Vesijärvenkatu 1

Liiketoiminta-alustat ovat pujahtaneet kuin huomaamatta mukaan keskusteluun liiketoiminnan tietojärjestelmistä vaihtoehtona erillisille ja toisiinsa integroiduille sovelluksille, tärkeimpinä CRM ja ERP. Muutos on ollut nopea. Voi sanoa, että olemme murroksessa.

Liiketoiminta-alustat tarjotaan pilvestä. Ne kattavat liiketoiminnan eri osa-alueet, kuten myynnin, toiminnanohjauksen ja huoltotoiminnan ja vaikka henkilöstöhallinnon, saumattomasti. Lisäksi alustoilla on valmista liiketoiminta-analytiikkaa, rajapinnat IoT:lle ja ohjelmistorobotiikkaan jne. Kaiken saa myös mobiilina. Kehitystä tapahtuu koko ajan, ja viikoittain tulee julkistuksia uusista ominaisuuksia.

Koulutuksen tavoitteena on tutustua liiketoiminta-alustojen piirteisiin ja hyötyihin sekä miten käyttöönotto ja käyttö eroavat verrattuna aikaisempaan tapaan. Suomessa on saatavilla tällä hetkellä kaksi liiketoiminta-alustaa: Microsoftin Dynamics 365 ja Oraclen NetSuite. Koulutuksessa on esillä käytännön esimerkkejä.

Kouluttaja:  KTT Leena Peuhu on digitalisaatiovalmentaja ja muutoskonsultti. Hänen erikoisosaamistaan ovat liiketoiminta-strategian ja tietotekniikan kytkeminen toisiinsa sekä digitalisaatio ja vihreä IT. Koulutus perustuu vankkaan käytännön kokemukseen ja hyviin tuloksiin. Peuhu on mukana useissa liiketoiminta-alustan hankinnoissa ja käyttöönotoissa.


Kohderyhmä : Liiketoiminnan järjestelmäuudistusta harkitsevat tai aloittavat, kasvuhakuiset yritykset

Sisältö


1.       Liiketoiminta-alustojen piirteet ja hyödyt: kenelle liiketoiminta-alusta sopii?

2.       Miten liiketoiminta-alustan hankinta ja käyttöönotto eroavat ERP:n hankinnasta ja käyttöönotosta?

3.       Miten saan liiketoiminta-alustasta kaiken hyödyn irti?

Ilmoittautuminen viimeistään torstaina 2.11.2017.

Ilmoittautuminen ja lounas ennen koulutusta klo 12.00 alkaen

Iltapäiväkahvit noin 14.00

Lisätietoja: koulutuspäällikkö Paula Ahokanto, p. 040 455 5617 tai paula.ahokanto(at)hamechamber.fi

Osallistumismaksu: Jäsenetuhinta 269 euroa/henkilö + alv 24% ja normaalihinta 369 euroa/henkilö + alv 24%. Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Maksu sisältää kirjallisen materiaalin ja ohjelman mukaiset tarjoilut.

Peruutusehdot: Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdystä peruutuksesta perimme puolet osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen tilaisuutta ja sen jälkeen tehdystä peruutuksesta perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Mikäli koulutukseen ilmoitettu henkilö on estynyt, voi hänen tilalleen tulla organisaatiosta toinen henkilö.

Luonut: Paula Ahokanto | Viimeksi muokattu: 11.09.2017 15:16