Yhdessä yritysten puolesta
06.10.2016 08:45 - 16:00

Business Model Canvas

LAHTI, Scandic Lahti, Vesijärvenkatu 1

Huom: sama koulutus myös Hämeenlinnassa 17.11.2016 klo 8.45-16.00 >>koulutuksen sivulle

Business Model Canvas on väline liiketoimintamallien suunnitteluun, kuvailemiseen, haastamiseen ja kehittämiseen. Business Model Canvas ja siihen liittyvät muut käytännölliset työkalut auttavat ymmärtämään asiakkaita, kehittämään parempia arvolupauksia, ja löytämään toimivan liiketoimintamallin. Työkalu on muuttanut merkittävästi uuden liiketoiminnan kehittämiseen liittyviä ajattelutapoja. Muun muassa Microsoft, Ernst & Young, Fujitsu, Deloitte, Alcatel-Lucent, CapGemini ja NASA ovat ottaneet Business Model Canvasin käyttöönsä - ota sinäkin!

Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat kehittää vanhaa tai luoda uutta liiketoimintaa.Juho Salminen Business Model Canvas

Kouluttaja: Koulutuksesta vastaa TkT Juho Salminen. Hän toimii konsulttina Susinno Oy:ssa ja on kehittänyt innovaatiotoimintaa niin yrityksissä kuin julkisella sektorillakin. Tutkimustyössään hän on perehtynyt erityisesti innovaatioprosesseihin ja joukkoistamiseen. Business Model Canvasia hän on hyödyntänyt omissa projekteissaan sekä opettanut sen käyttöä yliopistolla.

Business Model Canvas esittelyvideo:

Koulutukseen sisältyy Business Model Generation -kirja.

Sisältö

Business Model Canvas

Mikä on Business Model Canvas? Tässä osiossa käydään läpi keskeiset ideat työkalun taustalla, sen käyttötarkoitukset ja parhaat käytännöt. Lisäksi perehdytään niin sanottuun customer development –prosessiin ja arvolupausten kehittämiseen.

 

Liiketoimintamallin hypoteesit

Miten Business Model Canvasia käytetään? Tässä osiossa käsitellään Business Model Canvasin täyttämistä valistuneilla arvauksilla eli hypoteeseilla. Osallistujat voivat soveltaa työkalua omiin tilanteisiinsa.

 

Liiketoimintamallin testaus

Entä sitten? Miten varmistetaan liiketoimintamallin toimivuus? Tässä osiossa keskitytään Business Model Canvasiin kirjattujen hypoteesien testaamiseen. Fokus on erityisesti arvolupauksen toimivuuden varmistamisessa.

 

Strategyzer -sovellus

Liiketoimintamallien kehittämiseen ja testaamiseen on saatavilla myös Business Model Canvasiin perustuva sovellus. Tässä osiossa käydään läpi sovelluksen toiminnallisuus: hypoteesien täyttö, testien suunnittelu ja seuranta, sekä kannattavuuden numeerinen arviointi.

Aikataulu

08.45 Ilmoittautuminen ja aamukahvi

09.00 Koulutus alkaa

12.00 Lounas

14.00 Iltapäiväkahvit

16.00 Koulutus päättyy

 

Ilmoittautuminen viimeistään to 22.9.2016


Lisätietoja: koulutuspäällikkö Paula Ahokanto, p. 075 7566 716 tai paula.ahokanto(at)hamechamber.fi

Osallistumismaksu: Jäsenetuhinta 299 euroa/henkilö + alv 24% ja normaalihinta 405 euroa/henkilö + alv 24%. Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Maksu sisältää kirjallisen materiaalin ja ohjelman mukaiset tarjoilut.

Peruutusehdot: Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdystä peruutuksesta perimme puolet osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen tilaisuutta ja sen jälkeen tehdystä peruutuksesta perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Mikäli koulutukseen ilmoitettu henkilö on estynyt, voi hänen tilalleen tulla organisaatiosta toinen henkilö.

Luonut: Paula Ahokanto | Viimeksi muokattu: 27.09.2016 16:07