Yhdessä yritysten puolesta
27.10.2016 11:00 - 27.10.2016 15:00

Bisnestä korkeakoulukeskuksessa

Innopark, Visamäki, Vankanlähde 7, Hämeenlinna

Tervetuloa kehittymään, kansainvälistymään ja verkostoitumaan! Luvassa on mielenkiintoisia aiheita ja kiinnostavia ihmisiä – kansainvälisessä ilmapiirissä. Keynote: Yhdysvaltojen edellinen Suomen suurlähettiläs Bruce Oreck.

Speed dating yhdistää opiskelijat ja yritykset. Opiskelijat ovat innokkaita tulemaan työharjoitteluun, tekemään projektia tai opinnäytetyötä ja vaikkapa solmimaan työsuhteen. Lisäksi he tuovat tullessaan tuoreinta tietoa ja raikkaita ideoita. PreSlushin pitchauksissa kuullaan parhaat yritysideat.

Pre-Slushin pitchauksissa kuullaan parhaat yritysideat. Onko sinulla hyvä liikeidea jonka kasvumahdollisuuksiin uskot, mutta kaipaat rahoitusta, asiakkaita, näkyvyyttä tai mentoria? Voit olla yrittäjä tai yrityksen perustamista suunnitteleva. Pre-Slush -pitchauksilla prepataan kasvuhakuisia yrityksiä 30.11.-1.12.2016 järjestettävään Slush-tapahtumaan. Vuoden 2016 Pre-Slush tarjoaa erityismahdollisuuden liikeidean arviointiin Yhdysvaltojen markkinoiden ja liiketoimintaympäristön näkökulmasta. Pitchauksen kesto on 3 min. Raadin jäsenet ovat Suurlähettiläs Bruce Oreck, Slush-organisaation edustaja ja yrittäjä Säde Sonck.
Mukaan valitaan viisi yritystä. Voittaja pääsee Slush-organisaation vieraaksi ja prepattavaksi Slushiin. Palkintoina jaetaan lisäksi Slush-pääsylippuja. Ilmoita kiinnostuksesi ja olemme sinuun yhteydessä sekä annamme tarkemmat haku- ja toimintaohjeet. Lisätietoja: Timo Kärkkäinen, 050 336 7872, timo.karkkainen@linnan.fi

Korkeakoulukeskuksen yrityksille ja yhteisöille on esittelytilaa tarjolla Innoparkin aulassa.

Ohjelma kello 11-15
11-12 Speed dating – yritysten ja opiskelijoiden kohtaaminen
11-15 Innoparkin yritykset esittelevät palvelujaan esittelypisteissä
11-15 Korkeakoulukeskuksen Tulevaisuuden tila esittäytyy
12-13 Verkostoitumislounas ( omakustanteinen) Ravintola SteelPan
13-14 Keynote: Suurlähettiläs Bruce Oreck (in English)
14-15 PreSlush – matkalla Slushiin – parhaiden yritysideoiden pitchaukset (in English)

Tapahtuman järjestävät Linnan Kehitys ja Hämeen ammattikorkeakoulu.
 

Lue lisää ja ilmoittaudu 14.10. mennessä: http://linnan.fi/bisnesta-korkeakoulukeskuksessa-doing-business-at-the-university-centre-in-hameenlinna/

Luonut: Nina Karilahti | Viimeksi muokattu: 02.09.2016 08:59