Yhdessä yritysten puolesta
08.06.2017 14:00 - 18:00

4. NÄKY-työpaja: Törmäytä ideat ketterillä menetelmillä

Hämeen ammattikorkeakoulu, C-rakennus, cSchoolin tila C-205 (2. krs), Vankanlähde 9, Hämeenlinna

Katso alueen kartta.

Pk-yritysten toiminta on entistä haastavampaa nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Muutoksiin varautuminen edellyttää jatkuvaa toiminnan uudistamista. Kanta- ja Päijät-Hämeen NÄKY-hankkeet kokoavat työpajoihin yrityksiä, jotka haluavat oppia tunnistamaan tulevaisuuden muutossignaaleja ja soveltamaan nopeita ja ketteriä menetelmiä liiketoiminnan kehittämisessä.

Työpajat ovat maksuttomia ja tarkoitettu ensisijaisesti Hämeen kauppakamarin jäsenyrityksille. Katso kaikki työpajat ja ilmoittaudu heti!

4. NÄKY-työpajan aiheena on Törmäytä ideat ketterillä menetelmillä. Mukaan valitaan 20 yrityksen edustajaa.

  • Sisältö: Tutustutaan aivoriihityyppisiin luoviin ongelmanratkaisumenetelmiin

    • Yritys pääsee ohjatusti viemään eteenpäin omaa nykyistä tai uutta tuote- ja palveluideaansa ketterien ja käyttäjälähtöisten menetelmien avulla.

    • Työpajan aikana yritys pitchaa tuoteideaa tulevaisuuden asiakkaille leijonanluolamaisessa myyntitilanteessa. Onnistunut pitchaus voi johtaa Tekesin innovaatiosetelirahoitukseen!

    Vastuu: Mika Kylänen, yliopettaja, LAMK ja Vesa Tuomela, lehtori, HAMK, mukana opiskelijoita

    Ennakkovalmistautuminen: Oman ajankohtaisen tuoteidean miettiminen etukäteen. Tutustuminen Tekesin innovaatiosetelirahoitukseen: https://www.tekes.fi/rahoitus/pk-yritys/innovaatioseteli/

Hae työpajaan 5.6. mennessä tästä linkistä

Luonut: Paivi Pulkki | Viimeksi muokattu: 31.05.2017 13:41