Yhdessä yritysten puolesta
07.06.2017 14:00 - 18:00

3. NÄKY-työpaja: Kaikki vaikuttaa kaikkeen - muutostekijät ja vaihtoehtoiset tulevaisuuskuvat

Lahden Tiedepuisto, Aalto-auditorio, Niemenkatu 73, Lahti

Pk-yritysten toiminta on entistä haastavampaa nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Muutoksiin varautuminen edellyttää jatkuvaa toiminnan uudistamista. Kanta- ja Päijät-Hämeen NÄKY-hankkeet kokoavat työpajoihin yrityksiä, jotka haluavat oppia tunnistamaan tulevaisuuden muutossignaaleja ja soveltamaan nopeita ja ketteriä menetelmiä liiketoiminnan kehittämisessä.

Työpajat ovat maksuttomia ja tarkoitettu ensisijaisesti Hämeen kauppakamarin jäsenyrityksille. Katso kaikki työpajat ja ilmoittaudu heti!

3. NÄKY-työpajan aiheena on Kaikki vaikuttaa kaikkeen - muutostekijät ja vaihtoehtoiset tulevaisuuskuvat. Mukaan valitaan 20 yrityksen edustajaa.

  • Sisältö: Tutustutaan muutamaan tulevaisuustyössä käytettävään menetelmään

    • tehdään case-harjoitus, jossa hyödynnetään PESTE- ja muutosvoimien analyysia sekä tulevaisuustaulukkoa yrityksen toimintaympäristön muutosten hahmottamiseen ja analysointiin

    • lyhyt katsaus muista tulevaisuustyössä käytettävistä menetelmistä

    Vastuut: Anne Laakso, kehittämispäällikkö, HAMK ja Mika Kylänen, yliopettaja, LAMK, mukana eri alojen opiskelijoita

    Ennakkovalmistautuminen: NÄKY-trendeihin ja muutossignaaleihin tutustuminen (Trello): https://trello.com/b/YUuunEwd

Hae työpajaan 31.5. mennessä tästä linkistä


Huom! Ajo-ohje ja pysäköinti Lahden Tiedepuistossa. Vierasparkin pysäköintiaika on 30 minuuttia ja edellyttää pysäköintikiekon käyttöä, sillä alue kuuluu pysäköintivalvonnan piiriin. Mikäli vierailuaika on pidempi, laita kiekko ja ilmoita rekisterinumero pääaulan infoon koko päivän pysäköintiä varten.

Luonut: Paivi Pulkki | Viimeksi muokattu: 20.04.2017 14:36