Yhdessä yritysten puolesta
17.11.2014 13:00 - 15:30

Yritysten kasvu -seminaari

Lahti

Hämeen kauppakamarin Kasvu ja kansainväistymisvaliokunta koostuu kauppakamarialueen yritysten, elinkeinoelämän organisaatioiden ja oppilaitosten edustajista. Valiokunnan yhtenä keskeisenä tehtävänä on rohkaista yrityksiä kasvuun ja lisätä niiden kasvuvalmiuksia.

Valiokunta järjesti syyskuussa teematilaisuuden yritysten mahdollisuuksista kansainvälistyä. Nyt syksyn toisen teematilaisuuden aiheena on

YRITYSTEN KASVU

Tilaisuus pidetään maanantai 17.11.2014 klo 13.00 – 15.30, paikkana Isku Oy, Mukkulankatu 19, Lahti


Iltapäivän aikana kuulet kuinka tappiollinen yritys käännettiin kasvu-uralle ja kuinka muotoilusta on saatu kilpailuetua alati tiukkenevilla markkinoilla. Lisäksi kuulet miksi vanhat keinot eivät toimi enää markkinoinnissa ja mitä nyt kannattaisi olla tekemässä.

Ohjelma

13.00 Tilaisuuden avaus
Kasvu- ja kansainvälistymisvaliokunnan puheenjohtaja Vesa Vihavainen

Muotoilu kilpailuetuna – Iskun tarina
Muotoilujohtaja Antti Olin, Isku Oy

-Miten muotoilu tuo lisäarvoa. Esimerkkejä yhteistyöstä muotoilijoiden, arkkitehtien, suunnittelijoiden ja opiskelijoiden kanssa.

-Uudet ovenavaukset kansainvälisillä markkinoilla muotoilun avulla.

-Tarinoiden tärkeys tuotteiden takana

Antti Olin on sisustusarkkitehti ja muotoilija ja toiminut Isku Oy:n muotoilujohtajana seitsemän vuotta. Ennen Iskua Olin toimi muotoilijana ja tilasuunnittelijana oman toimistonsa kautta.

Analysoi, päätä, suorita, toista
toimitusjohtaja Karri Naakka, InMedia Oy

Esimerkki siitä, miten pieni, tappiollinen yritys käännettiin määrätietoisella toiminnalla voitolliseksi kasvuyritykseksi. Kuinka vaihtelevasta projektiliiketoiminnasta siirryttiin tasaisempaan tuote- & palveluliiketoimintaan ja kertalaskutuksesta tasaisempaan palvelulaskutukseen. Miten yrityksen asema saatiin nostettua ylemmäs asiakkaan arvoketjussa. Millaiseksi yritys muotoiltiin, jotta kasvu olisi mahdollista ja ennen kaikkea miten yrityksen kannattavuus saatiin hyvälle tasolle.

Karri Naakka on ollut 10 vuotta yrittäjänä oltuaan sitä ennen 10 vuotta kansainvälisen teollisuuden osto-, tuotekehitys- sekä myyntitehtävissä. Hän on Marketmedia Oy:n sekä InMedia Oy:n perustajaosakas. Tällä hetkellä hän toimii Marketmedia Oy:n myynnin johdossa sekä InMedia Oy:n toimitusjohtajana.

14.15 Kahvi- ja verkostoitumistauko

14.45 Markkinoinnin murros pakottaa asiakaskeskeisyyteen
markkinointipäällikkö Jarkko Kurvinen, Plutoni Oy

Jarkko Kurvinen on markkinointitoimisto Plutoni Oy:n markkinointipäällikkö, kouluttaja ja tietokirjailija. Hän toimii asiakasyrityksissään ulkoistettuna markkinointipäällikkönä ja markkinoinnin toteutuskumppanina. Hänen ensimmäinen kirjansa Blogimarkkinointi palkittiin vuoden parhaana markkinointikirjana 2011 ja toinen kirja Mielipidejohtaja ilmestyi keväällä 2014.

15.30 Tilaisuuden päätös

Ilmoittautumiset tilaisuuteen tästä linkistä 13.11. mennessä. Tilaisuus on maksuton.

TERVETULOA!


Lisätietoja: Hämeen kauppakamari, kehityspäällikkö Mirja Ojantausta, p. 044 329 6654, mirja.ojantausta@hamechamber.fi

Luonut: Anonymous | Viimeksi muokattu: 09.12.2014 07:13