Yhdessä yritysten puolesta
02.10.2014 09:00 - 15:30

Diditaalinen vallankumous Venäjällä - miten myyt ja markkinoit tehokkaammin?

Lahti

Aika: Torstai 2.10.2014 klo 09.00 - 15.30
Paikka: Isku Center, Mukkulankatu 19, 15210 Lahti

Tervetuloa 13. huippuseminaariin Lahteen!

Venäjän markkinat ovat suuret ja haastavat. Hyvä uutinen on, että ne on valloitettavissa digitaalisesti ja se kannattaa tehdä tehokkaasti. Digitaalinen vallankumous Venäjällä -seminaarissa kuulet kuinka se tehdään käytännössä. Puhujina ovat alan parhaat osaajat Suomesta ja Venäjältä.

Aloita uusi aikakausi Venäjän markkinoinnissa kuuntelemalla ja oppimalla muiden kokemuksista. Puhujina ovat kokeneet Venäjän digitaalisen markkinoinnin ammattilaiset. Vastaavaa kokoonpanoa kokemusta ja case-esimerkkejä digitaalisesta markkinoinnista Venäjällä ei ole aikaisemmin Suomessa nähty.

Puhujina on asiantuntijoina henkilöitä, jotka ovat toteuttaneet tuloksellista digitaalista markkinointia ja logistiikkaa Venäjällä kansainvälisille suuryrityksille kuten Stockmann, Zara, Onninen, Panasonic, Canon, Audi, Philip Morris ja Nokia.

Miksi "digitaalinen"?

Sähköinen liiketoiminta on arkipäivää myös Venäjällä. Suuressa maassa, jossa maantieteelliset matkat ovat pitkiä ja liikkumiseen menee aikaa, digitaalinen toimintatapa on huomattavasti nopeampi ja mukavampi. Lisäksi väestön ja yritysten määrä on niin suuri, että ainoa mahdollinen toimintatapa on usein digitaalinen.

Miksi "vallankumous"?

Digitalisoituminen vaikuttaa kaikkeen toimintaan. Samoin kuin länsimaissa myös Venäjällä valta on siirtymässä myyjiltä ostajille. Tutkimusten mukaan lähes kaikki ostajat tekevät mielummin tutkimustyötä internetissä ennen hankintoja. Myyjien mainosviestintää ei haluta enää kuunnella! Tämä on "vallankumouksellista".

Miksi "Venäjällä"?

Vuonna 2013 tehdyn vertailun mukaan Venäjä on suomalaisesta näkökulmasta lähin ja suurin markkina-alue, jossa on parhaat kasvumahdollisuudet digitaalisessa kaupankäynnissä.

Miksi ilmoittautua seminaariin nyt?

Edullisesti hinnoitellussa kokopäivän seminaarissa saat erinomaisen läpileikkauksen tähän kuumaan asiaan ja hyviä kontakteja käytännön toteutukseen isossa tai pienessä yrityksessä.

Seminaarin aihe "Digitaalinen vallankumous Venäjällä - Miten myyt ja markkinoit tehokkaammin?" on jo nyt herättänyt runsaasti positiivista kiinnostusta erilaisten yritysten keskuudessa.

LUE OHJELMA: http://www.venajankauppakilta.palvelee.fi/3

Lisätietoja ja ilmoittautumiset 25.9.2014 mennessä osoitteessa www.venajankauppakilta.palvelee.fi

Luonut: Anonymous | Viimeksi muokattu: 09.12.2014 07:14