Yhdessä yritysten puolesta
13.02.2014 08:45 - 16:00

Rahoituksen perusteet

Hämeen kauppakamari, Talaskuja 3, Hämeenlinna

Kouluttajana KTT, DI Toivo Koski, TulosAkatemiaToivo Koski

Päivän tavoitteena on luoda osallistujille vankka teoreettinen pohja käytännön rahoitussuunnitteluun. Teoriapohjaa sovelletaan useisiin oikeisiin käytännön elämän esimerkkeihin, kuten rahoitustarpeen suunnitteluun, yrityksen ja liiketoiminnan arvonmääritykseen, vaihtovelkakirjalainojen käyttöön, oman pääoman korotuksiin jne.

Lisäksi päivän aikana käydään läpi rahoitukseen liittyvää lainsäädäntöä ja verotusta. Päivän lopuksi esitellään joitakin rahoituksen erityiskysymyksiä ja sudenkuoppia, joita ei oppikirjoista opita, mutta joihin käytännön elämässä helposti kompastutaan.

Muista ottaa laskin mukaan!

Ohjelma

 8.45 Ilmoittautuminen ja aamukahvit

9.00                                                 

  • Mitä rahoitus on?
  • Tuotto, riski ja riskin hinnoittelu
  • Omaisuuserien (kuten yrityksen, arvopapereiden, velkakirjojen, kiinteistöjen jne) arvonmääritys
  • Oman ja vieraan pääoman rahoitus ja eri rahoitusinstrumentit (oman pääoman korotukset, vaihtovelkakirjalainat, pääomalainat  jne).
  • Rahoitussuunnittelun erityiskysymykset ja sudenkuopat

 16.00 Kiitos päivästä

 (Lounas noin klo 12.00 ja iltapäiväkahvit klo 14.00)

Ilmoittautuminen viimeistään 11.2.2014.

Lisätietoja: koulutuspäällikkö Paula Ahokanto, p. 075 7566 716 tai paula.ahokanto(at)hamechamber.fi

Osallistumismaksu: Jäsenetuhinta 289 euroa/henkilö + alv 24% ja normaalihinta 399 euroa/henkilö + alv 24%. Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Maksu sisältää kirjallisen materiaalin ja ohjelman mukaiset tarjoilut.

Peruutusehdot: Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdystä peruutuksesta perimme puolet osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen tilaisuutta ja sen jälkeen tehdystä peruutuksesta perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Mikäli koulutukseen ilmoitettu henkilö on estynyt, voi hänen tilalleen tulla organisaatiosta toinen henkilö.

Luonut: Anonymous | Viimeksi muokattu: 09.12.2014 07:12