Yhdessä yritysten puolesta
04.02.2014 10:00 - 17:00

Tekijä 2014

Hämeenlinna, kauppakeskus Tavastila

tekijä2014

Tapahtuma toimii työn ja tekijän avoimena keskustelufoorumina. Tapahtumassa on mahdollisuus myös esitellä ensi kesän kesätyöpaikkoja yhteistyössä Hämeenlinnan kaupungin Nuorta ei jätetä –kampanjan kanssa, jossa jälleen työsetelikäytäntönä tuetaan  nuorten kesä- tai muuta työllistymistä.

Tekijä2014 -tapahtuma järjestetään tämän muotoisena ensimmäistä kertaa. Tapahtuma kokoaa yhteen aiempina vuosina toteutetut opinto- ja rekrymessut. Voimat päätettiin yhdistää yhdeksi tapahtumaksi, koska on kaikkien etujen mukaista välittää keskitetysti tietoa alueen oppilaitosten tarjoamista opiskelumahdollisuuksista ja saada työmarkkinoille valmistuvat osaajat ja työnantajat kohtaamaan sekä mahdollisesti heti solmimaan kontakteja.

Tekijä2014 -tapahtuma viedään tällä kertaa yrityselämän keskelle, kauppakeskukseen. Tapahtuma tarjoaa työnantajille mahdollisuuden tehdä toimintaansa tutuksi kaikille tapahtumasta kiinnostuneille kävijöille. Oppilaitoksille ja yrityksille tarjotaan mahdollisuus esitellä toimintaansa ständein tai päivän aikana erilaisin ohjelmanumeroin ja yritysesittelyin. Kauppakeskuksessa on tarjolla 30 ständipaikkaa, kooltaan noin 1,5 m x 1,5 m. Ständipaikka on maksuton ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tapahtumaan odotetaan n. 1000 osallistujaa, opiskelijoita tapahtumaan tulee mm. peruskouluista, lukioista, HAMKista sekä Koulutuskuntayhtymä Tavastiasta ja Kiipulasta. Tapahtuma tuo yritykset ja työelämän lähelle opiskelijoita, jolloin työnantajat pääsevät kohtaamaan opiskelijat heidän omassa ympäristössään.

Haluatko ohjelmaan yritysesittelysi, esitellä jonkin työnäytteen tai oman puheenvuoron haluamallasi aiheella? Tekijä2014 – tapahtuman ohjelmaa suunnittelee Hamk:n markkinointiopiskelijoista koostuva ryhmä. Ota yhteyttä ja kerro asiasta paremmin.

Ständin varaus:

Täytä ilmoittautumislomake Tekijä2014 -tapahtumaan tästä ja lähetä se osoitteeseen miikka.anttila(at)tavastila.fi.

 


Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Kehittämiskeskus Oy Häme, Hämeen kauppakamari, Hämeen TE-toimisto, EURES, HAMK, Koulutuskuntayhtymä Tavastia, Kiipula ja Kauppakeskus Tavastila. Lisätietoa tapahtumasta:

Hämeen kauppakamari, Mirja Ojantausta, mirja.ojantausta@hamechamber.fi, puh. 044 329 6654
Kehittämiskeskus Oy Häme, Ari Räsänen, ari.rasanen@kehittamiskeskus.fi, puh. 040 866 7501 Paikkavaraukset ja tiedustelut:  Kauppakeskus Tavastilan Miikka Anttilalta, puh. 045 7732 1011, miikka.anttila@tavastila.fi

Luonut: Anonymous | Viimeksi muokattu: 09.12.2014 07:13