Yhdessä yritysten puolesta
10.03.2014 14:00 - 15:00

Selkeät raportit Excelillä

Verkkokoulutus

”Pivot on aivan uskomaton työkalu raportointiin!”

Haluatko tarkastella tietoja eri perspektiiveistä ja vertailla lukuja? Haluatko esittää raportteja ja kaavoita yleisölle vaikuttavasti?

Opit hyödyntämään Pivot-taulukkoa ja -kaaviota raportointityökaluna. Pivot-raportointi on myös osa PowerPivot-lisäohjelmaa, josta on oma verkkokoulutus 7.4.2014.

Verkkokoulutuksessa saat vastauksen seuraaviin kysymyksiin:

●      Mikä on Pivot-taulukko, Pivot-kaavio ja osittaja?

●      Kuinka muodostan Pivot-raportin?

●      Kuinka Pivot-taulukosta luodaan kaavioita?

●      Kuinka Pivot-taulukkoraporttiin lisätään omaa laskentaa?

●      Kuinka saan interaktiivisuutta osittajan avulla?

●      Mikä voin hyödyntää raporttisuodatinta?

●      Kuinka Pivot-taulukkoraportteja esitetään yleisölle?

Koulutuksen asiantuntijoina toimivat Arja Kuukkanen ja Sari Suominen Powen Oy:ltä.

Arja Kuukkanen Sari Suominen

Powen Oy:llä on yli 20 vuoden kokemus Microsoft Office -tuotteiden kouluttamisesta, konsultoinnista ja sovelluskehityksestä

Verkkokoulutukseen voit osallistua missä tahansa oletkin, tarvitset vain tietokoneen, nettiyhteyden ja kuulokkeet (tai kaiuttimet). Hintaan sisältyy verkkokoulutusaiheen pikaopas ja verkkokoulutustekniikka. Koulutus pidetään Microsoft Office 2010 -versiolla ja se sopii Office 2007 ja 2010 käyttäjille ja näiden tuleville käyttäjille.

Paria päivää ennen koulutusta saat osallistumisohjeet, henkilökohtaisen osallistumislinkin ja pikaoppaan etukäteen tulostettavaksi.

Live-verkkokoulutuksen lisäksi Sinulla on mahdollisuus katsoa koulutus tallenteena kahden viikon ajan koulutuksen jälkeen. Voit kerrata ja tai jos et pääset live-koulutukseen, voit katsoa nauhan oman aikataulusi mukaan.

Ilmoittautuminen viimeistään 5.3.2014 mennessä

Lisätietoja: koulutuspäällikkö Paula Ahokanto, p. 075 7566 716 tai paula.ahokanto(at)hamechamber.fi.

Osallistumismaksu: Jäsenetuhinta 80 euroa/ henkilö + alv 24% ja normaalihinta 120 euroa / henkilö + alv 24%. Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen.

Peruutusehdot: Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdystä peruutuksesta perimme puolet osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen tilaisuutta ja sen jälkeen tehdystä peruutuksesta perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Mikäli koulutukseen ilmoitettu henkilö on estynyt, voi hänen tilalleen tulla organisaatiosta toinen henkilö.

Luonut: Anonymous | Viimeksi muokattu: 09.12.2014 07:12