Yhdessä yritysten puolesta
15:00 - 10.02.2014 14:00

Laajojen Excel-aineistojen muokkaus kätevästi

Verkkokoulutus

”Tuon päivittäin isoja aineistoja meidän toiminnanohjausjärjestelmästä. Excelissähän on todella helppokäyttöisiä toimintoja, joilla voin muokata aineistoa.”

Haetko isoja aineistoja muista järjestelmistä? Yhdistätkö tietoa useammasta eri taulukosta tai luettelosta? Haluatko siivota aineiston käsiteltävään muotoon? Haluatko saada sinulle tärkeän tiedon aineistosta esille?

Opit käsittelemään tehokkaasti isoja taulukoita: lajittelu, suodatus, välisummat, ehdollinen muotoilu.

Verkkokoulutuksessa saat vastauksen seuraaviin kysymyksiin:

●      Kuinka tuon aineistoa Exceliin?

●      Miten erotan samassa solussa olevan tiedon esim. suku- ja etunimen omiin soluihin?

●      Kuinka lajittelen isoa aineistoa kätevästi?

●      Kuinka voin suodattaa usean sarakkeen ehdoilla?

●      Kuinka ryhmittelen tietoa?

●      Kuinka saan isoon taulukkoon lisättyä välisummia?

Koulutuksen asiantuntijoina toimivat Arja Kuukkanen ja Sari Suominen Powen Oy:ltä.

Arja Kuukkanen Sari Suominen

Powen Oy:llä on yli 20 vuoden kokemus Microsoft Office -tuotteiden kouluttamisesta, konsultoinnista ja sovelluskehityksestä

Verkkokoulutukseen voit osallistua missä tahansa oletkin, tarvitset vain tietokoneen, nettiyhteyden ja kuulokkeet (tai kaiuttimet). Hintaan sisältyy verkkokoulutusaiheen pikaopas ja verkkokoulutustekniikka. Koulutus pidetään Microsoft Office 2010 -versiolla ja se sopii Office 2007 ja 2010 käyttäjille ja näiden tuleville käyttäjille.

Paria päivää ennen koulutusta saat osallistumisohjeet, henkilökohtaisen osallistumislinkin ja pikaoppaan etukäteen tulostettavaksi.

Live-verkkokoulutuksen lisäksi Sinulla on mahdollisuus katsoa koulutus tallenteena kahden viikon ajan koulutuksen jälkeen. Voit kerrata ja tai jos et pääset live-koulutukseen, voit katsoa nauhan oman aikataulusi mukaan.

Ilmoittautuminen viimeistään 5.2.2014 mennessä

Lisätietoja: koulutuspäällikkö Paula Ahokanto, p. 075 7566 716 tai paula.ahokanto(at)hamechamber.fi.

Osallistumismaksu: Jäsenetuhinta 80 euroa/ henkilö + alv 24% ja normaalihinta 120 euroa / henkilö + alv 24%. Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen.

Peruutusehdot: Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdystä peruutuksesta perimme puolet osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen tilaisuutta ja sen jälkeen tehdystä peruutuksesta perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Mikäli koulutukseen ilmoitettu henkilö on estynyt, voi hänen tilalleen tulla organisaatiosta toinen henkilö.

Luonut: Anonymous | Viimeksi muokattu: 09.12.2014 07:12