Yhdessä yritysten puolesta
16.10.2013 08:45 - 13:00

Kuinka vähennän henkilöstökuluja vähentämättä henkilöstöä

Sokos Hotel Vaakuna, Possentie 7, Hämeenlinna

Kouluttajana Pirkko-Liisa Hyttinen,  Tietotaito Group. Pirkko-Liisa on Tietotaito Groupin osakas ja liiketoimintajohtaja. Hän on koulutukseltaan psykologian tohtori ja toiminut yli 25 vuotta esimies- ja johtotehtävissä, työterveys- sekä työ- ja organisaatiopsykologina ja johdon konsuttina.

Hyttinen

Palkka, sivukulut, poissaolot, mitä muuta? Tunnistatko organisaatiossasi piilevät henkilöstökustannukset ja tiedätkö kuinka torjua niitä ja niiden kasvua?

Henkilöstökulut on nähty Suomen kilpailukyvyn esteenä. Korkean osaamisen maassa palkkakulut ovat korkeat. Siksi on erityisen tärkeää, että palkallinen aika käytetään organisaatiossa oikein. On varmistettava, että osaavat ihmiset tekevät oikeita asioita oikeaan aikaan hyvin johdettuina, motivoituneina ja työkykyisinä. Tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen organisaation johto osaa havainnoida piileviä henkilöstökustannuksia ja tehdä ennalta ehkäiseviä toimia niiden torjumiseksi.

Koulutuksen teemoja ovat:

  • Sairaus- ja eläkekustannukset “peikkoina”
  • Uhkaavatko kitkatekijät tuottavuutta?
  • Tietääkö henkilöstösi mitä odotat heiltä?
  • Kuinka varmistat, että tietävät ja tekevät oikeita asioita?

 

Ilmoittautuminen viimeistään 9.10.2013

Lisätietoja: koulutuspäällikkö Paula Ahokanto, p. 075 7566 716 tai paula.ahokanto(at)hamechamber.fi

Osallistumismaksu: Jäsenhinta 229 euroa ( + alv 24 %), normaalihinta 319 euroa (+ alv 24%)

Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Maksu sisältää kirjallisen materiaalin ja ohjelmassa mainitun tarjoilun.

Peruutusehdot: Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdystä peruutuksesta perimme puolet osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen tilaisuutta ja sen jälkeen tehdystä peruutuksesta perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Mikäli koulutukseen ilmoitettu henkilö on estynyt, voi hänen tilalleen tulla organisaatiosta toinen henkilö.

Luonut: Anonymous | Viimeksi muokattu: 09.12.2014 07:12