Yhdessä yritysten puolesta
17.10.2013 -

Markkinoinnin tehopäivä - kasva kannattavasti

Scandic Lahti, Vesijärvenkatu 1, Lahti

Kouluttajana Jarkko Kurvinen, Plutoni Oy


Jarkko Kurvinen on markkinointitoimiston vetäjä, kouluttaja ja sisältömarkkinoija. Jarkko toimii asiakasyrityksissä ulkoistettuna markkinointipäällikkönä ja on erikoistunut verkkoliiketoimintaan, sähköiseen markkinointiin sekä sosiaalisiin medioihin. Hän on toinen Kultasulka-palkitun Blogimarkkinointi-kirjan kirjoittajista. Tutustu kouluttajan blogiin www.plutoni.fi/blogi

Jarkko Kurvinen

Kurssilla saat vastaukset kysymyksiin

  • Miten tehostat markkinointiasi sähköisen markkinoinnin avulla?
  • Miten hankit uusia asiakkaita ja sitoutat nykyisiä asiakkaita paremmin?
  • Miten teet tehokkaasti sisältömarkkinointia ja lumoat asiakkaasi?


Koulutuksessa käydään läpi, miten teet tehokkaasti nykyaikaista markkinointia ja saat asiakkaat toimimaan markkinointivoimanasi. Aiheita ovat mm. sisältömarkkinointi, sähköinen markkinointi, suoramarkkinointi, blogi- ja videomarkkinointi sekä referenssimarkkinointi. Koulutus on täynnä käytännönläheisiä suomalaisia B2C/B2B -case-esimerkkejä, jotka ovat suoraan sovellettavissa omaan liiketoimintaasi.

"Sisältömarkkinoinnissa kaiken a ja o on arvontuotto. Valtaosa viestinnästä epäonnistuu, koska viestin kohde unohtuu täysin. Onnistuneen viestinnän tarkoitus ei ole viestiä, vaan paaluttaa haluttu vaikutus vastaanottajaan. Kuitenkaan paraskaan sisältö ei auta, jos siitä tietää vain markkinoija itse. Kohderyhmille hyödyllinen sisältö ja näkyvyys heidän käyttämissään kanavissa on tehokkainta markkinointia. Voit tulla huomatuksi, jopa muistetuksi kohderyhmässäsi vain tuottamalla yleisöäsi kiinnostavaa sisältöä ja saamalla asiakkaasi toimimaan markkinointivoimanasi."

 

Ilmoittautuminen viimeistään 15.10.2013

Lisätietoja: koulutuspäällikkö Paula Ahokanto, p. 075 7566 716 tai paula.ahokanto(at)hamechamber.fi

Osallistumismaksu: Jäsenhinta 289 euroa ( + alv 24 %), normaalihinta 399 euroa (+ alv 24%)

 

Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Maksu sisältää kirjallisen materiaalin ja ohjelmassa mainitun tarjoilun.

Peruutusehdot: Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdystä peruutuksesta perimme puolet osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen tilaisuutta ja sen jälkeen tehdystä peruutuksesta perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Mikäli koulutukseen ilmoitettu henkilö on estynyt, voi hänen tilalleen tulla organisaatiosta toinen henkilö.

Luonut: Anonymous | Viimeksi muokattu: 09.12.2014 07:12