Yhdessä yritysten puolesta
16.09.2013 14:00 - 15:00

Miten Exceliä voidaan hyödyntää tilitoimiston rutiineissa?

Verkkokoulutus

”Tilitoimistomme tuottaa Excelin avulla asiakkaillemme juuri heidän näköiset raportit. Asiakastyytyväisyys on selkeästi noussut!”

Excelillä tilitoimisto voivat tehdä joustavasti asiakaskohtaiset raportit. Excelin ottaminen hyötykäyttöön ei vaadi uusia lisenssejä tai ylläpitomaksuja, eli se tarjoaa kustannustehokkaan keinon täyttää asiakkaiden raportointitarpeet.

Verkkokoulutuksessa tilitoimistot ja muut taloushallinnon ammattilaiset saavat vastauksen seuraaviin kysymyksiin:

  • Kuinka Exceliä hyödynnetään tiedonkeruussa?
  • Kuinka Exceliä hyödynnetään muiden järjestelmien rinnalla?
  • Kuinka Exceliä hyödynnetään raportoinnissa?
  • Vinkkejä rutiineihin, esim. kuinka lasken työpäivät tietyltä ajanjaksolta, kuinka jaan sarakkeen tiedot kahteen sarakkeeseen, kuinka katkaisen luvun ja kuinka pyöristän ylöspäin tai alaspäin.

 

Koulutuksen asiantuntijoina toimivat Arja Kuukkanen ja Sari Suominen Powen Oy:ltä.  

 Arja Kuukkanen  Sari Suominen

Powen Oy:llä on yli 20 vuoden kokemus Microsoft Office -tuotteiden kouluttamisesta, konsultoinnista ja sovelluskehityksestä.

Verkkokoulutukseen voit osallistua missä tahansa oletkin, tarvitset vain tietokoneen, nettiyhteyden ja kuulokkeet (tai kaiuttimet). Hintaan sisältyy verkkokoulutusaiheen pikaopas ja verkkokoulutustekniikka. Koulutus pidetään Microsoft Office 2010 -versiolla ja se sopii Office 2007 ja 2010 käyttäjille ja näiden tuleville käyttäjille.

Paria päivää ennen koulutusta saat osallistumisohjeet, henkilökohtaisen osallistumislinkin ja pikaoppaan etukäteen tulostettavaksi.

Ilmoittautuminen viimeistään 11.9.2013 mennessä

Lisätietoja: koulutuspäällikkö Paula Ahokanto, p. 075 7566 716 tai paula.ahokanto(at)hamechamber.fi.

Osallistumismaksu: Jäsenetuhinta 80 euroa/ henkilö + alv 24% ja normaalihinta 120 euroa / henkilö + alv 24%. Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen.

Peruutusehdot: Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdystä peruutuksesta perimme puolet osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen tilaisuutta ja sen jälkeen tehdystä peruutuksesta perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Mikäli koulutukseen ilmoitettu henkilö on estynyt, voi hänen tilalleen tulla organisaatiosta toinen henkilö.

Luonut: Anonymous | Viimeksi muokattu: 09.12.2014 07:12