Yhdessä yritysten puolesta
05.06.2013 08:00 - 12:00

Opi toimimaan tehokkaammin

Ravintola Teivaan Lokki, Jalkarannantie 19, Lahti

Kouluttaja: Virpi Kumpulainen, Eilakaisla

Vaivaako sinua ainainen aikapula? Onko Sinulla liikaa tekemistä? Oletko hukkua papereihin ja meileihin? Painavatko tekemättömät työt sinua jatkuvasti? Miten tätä tahtia voi jatkaa vielä pitkään?

Entäpä jos pystyisit ottamaan oman työpöytäsi haltuusi ja itse määrittelemään mitä teet ja milloin? Se on mahdollista. Mistä sitten muutoksen aloittaisit? Miten voisit nähdä itsesi edelleen energisenä jatkamassa eläkeikään ja senkin jälkeen?

Meillä on yksi ratkaisu ehdotus; hyvin konkreettinen ja helposti opittavissa oleva työskentelytapa. Sinä voit oppia toimimaan tehokkaammin ja nopeammin sekä organisoimaan tavarat ja datan järkevämmin! Siitä se lähtee – muutos parempaan työelämään!

Ota mukaan kalenterisi, tule paikalle ja käytä työsi suunnitteluun puoli päivää. Se kannattaa.

Ilmoittaudu koulutukseen 30.5.2013 mennessä.

 

Lisätietoja: koulutuspäällikkö Paula Ahokanto, p. 075 7566 716 tai paula.ahokanto(at)hamechamber.fi

 

Osallistumismaksu: Jäsenhinta 219 euroa/henkilö (+ alv 24 %), normaalihinta 299 euroa (+ alv 24%). Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Maksu sisältää kirjallisen materiaalin ja ohjelmassa mainitun tarjoilun.

Peruutusehdot: Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdystä peruutuksesta perimme puolet osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen tilaisuutta ja sen jälkeen tehdystä peruutuksesta perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Mikäli koulutukseen ilmoitettu henkilö on estynyt, voi hänen tilalleen tulla organisaatiosta toinen henkilö.

Luonut: Anonymous | Viimeksi muokattu: 09.12.2014 07:12