Yhdessä yritysten puolesta
12.04.2018 17:30 - 21:00

100 vuotta työkykyä ja hyvinvointia kaikille!

100-vuotias Tampereen kauppakamari kutsuu sinut ja läheisesi kuuntelemaan Paula Heinosen vinkit seuraavaan sataan vuoteen, hyvinvointiin ja jaksamiseen.

Saat vinkkejä ja konkreettisia työkaluja hyvinvoinnin ja energisyyden lisäämiseksi. Lisäksi saat tietoa terveydellisten ongelmien ratkaisemisesta. Tilaisuus on suunnattu kaikille terveydestään kiinnostuneille.

Tilaisuudessa saat mm. vinkkejä siitä, millä pienillä muutoksilla otetaan askeleet elämänmuutokseen, minkälainen ruoka vaalii maksan terveyttä, miten rakennetaan vahva immuunipuolustus, mitkä tekijät kiihdyttävät aivojen rappeutumista ja miten aivoja ravitaan. Tarkempi ohjelma julkaistaan pian!

Asiantuntijana funktionaalisen lääketieteen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asiantuntija, tekniikan lisensiaatti Paula Heinonen.

Paula Heinonen on tullut tutuksi Terveyden Avaimet -radio-ohjelman innostavana asiantuntijana. Paulan sydäntä lähellä ovat terveyteen ja terveydellisiin ongelmiin liittyvät asiat ja hän antaa työkaluja jaksamiseen ja hyvinvointiin. Paula on energinen ja innostava puhuja. Tervetuloa viihtymään yhdessä työyhteisön ja ystävien kanssa!

Tapahtuman lipunmyynti

Luonut: Paula Ahokanto | Viimeksi muokattu: 09.02.2018 09:47